Merve Özbey: Öğretmen olmayı düşünürken şarkıcı oldum

Merve Özbey: Öğretmen olmayı düşünürken şarkıcı oldum

Şarkıcı Merve Özbey, müzik öğretmeni olmayı beklerken kendini sahnelerde bulduğunu di.le getirdi. Pop müziğin sevilen ismi Merve Özbey, Edirne'de bir mekanda sevenleriyle buluştu.

Merve Özbey, Edirnelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde sevenleriyle sık sık muhabbet eden Özbey, hayranlarıyla öz çekim de yaptı. Gecenin sonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan Özbey, "Sahne benim insanlarla buluştuğum bir yer. Şarkılarımı paylaşıyorum. En hüzünlü, mutlu anlarımı paylaşıyorum ama hayatta öğrendiklerimden bir şeyler aktarmak istiyorum her zaman. Ben akademisyen olmak istiyordum ama hayatın sizi nereye getireceğini bilmiyorsunuz. İyi ki de bu yolu seçmişim. Akademisyen olsaydım belkide bu kadar mutlu olamazdım" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN