Messi Barcelona'dan ayrılıyor mu? Messi ve Ronaldo Juventus'ta oynar mı?

Messi Barcelona'dan ayrılıyor mu? Messi ve Ronaldo Juventus'ta oynar mı?

Futbol dünyası, 'Messi Barcelona'dan ayrılacak mı?' sorusunun yanıtını arıyor. 2020-21 sezonu sonunda sözleşmesi sona erecek Arjantili futbolcu, 2 yıllık sözleşme teklifini geri çevirerek masadan kalktı. Kadro kalitesinden ve başarısızlığın kendisine mâl edilmesinden şikayetçi olan Messi'nin, Ronaldo'nun forma giydiği Juventus kulübüne transfer olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, 'Messi ve Ronaldo'nun piyasa değeri nedir?' Detaylar haberimizde...

'Messi Barcelona'dan ayrılacak mı?', 'Messi ve Ronaldo Juventus'ta oynar mı?', 'Messi'nin piyasa değeri nedir?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Lionel Messi'nin, Barcelona ile 2021'de sona erecek sözleşmesinin ardından takımdan ayrılacağı iddia edildi. Katalan ekibinin 2 yıllık sözleşme teklifi, yıldız oyuncu tarafından kabul görmedi. İşte, 'Messi ve Ronaldo'nun piyasa değeri'...

MESSI BARCELONA'DAN AYRILIYOR MU?

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin gelecek sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte kulüpten ayrılmaya hazırlandığı ileri sürüldü. Cadena SER'de yer alan habere göre, 33 yaşındaki yıldız ile yönetim arasında son haftalarda süren 2 yıllık yeni sözleşme konusunda ilerleme sağlanamadı. Yıldız oyuncunun, takımın kadro kalitesinden şikayetçi olduğu belirtiliyor. 33 yaşındaki oyuncu ocak ayında teknik direktör Ernesto Valverde'yi kendisinin göndermiş olduğu izlenimi yaratılması nedeniyle de takımın yeni sözleşme için masaya oturma teklifini reddetti.

MESSI JUVENTUS'TA RONALDO İLE TAKIM ARKADAŞI OLUR MU?

Futbolseverler, yeni sezonun sonunda Barcelona'dan ayrılacağı iddia edilen Lionel Messi'nin, Cristiano Ronaldo'nun takımı Juventus'a transfer olarak Portekizli futbolcuyla takım arkadaşı olup olmayacağını sosyal medyada tartışıyor. Futbolun yaşayan iki efsanesinin takım arkadaşı olmasını isteyen sporseverler, sosyal medyada şimdiden kampanya başlatmış durumda.

Öte yandan Haziran 2018'de 100 milyon euro karşılığında Ronaldo'yu kadrosuna katan Juventus, sosyal paylaşım sitesi Instagram sayesinde 2 yılda bu bedeli çıkardı.

Portekizli futbolcu öncesinde sadece 8.6 milyon takipçisi olan İtalyan kulübü, 2 yıl sonunda 40.5 milyon takipçiye ulaştı. Ronaldo'nun etkisiyle Juventus bir anda Real Madrid ve Barcelona'dan sonra en fazla takipçisi olan üçüncü kulüp olmayı başardı.

GUARDIOLA'NIN YANINA GİDEBİLİR

Arjantinli yıldızın eski hocası Pep Guardiola'nın yanına döneceği yönünde. Guardiola'nın kontratı da 2021 senesinde sona erse de, İspanyol teknik direktörün Manchester City kulübüyle sözleşmesini uzatacağı tahmin ediliyor. İkili, birlikte çalıştıkları 2008 ile 2012 seneleri arasında 3 La Liga, 2 Avrupa Şampiyonlar Ligi ve 2 Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Messi ve babası Jorge'nin alınan sonuçların da eklenmesiyle birlikte artık Nou Camp'da kalmak istemediği belirtiliyor. Real Madrid'in şampiyonluk yolunda aldığı puanlara karşın Katalan ekibinin puan kayıplarına devam etmesi bu konudaki soru işaretlerini artırıyor.

Lionel Messi'nin ayrılması halinde Barcelona'da birçok taş yerinden oynayacak. Messili oyunla Messi'nin bulunmadığı bir takımdaki oyun anlayışı da farklı olacak. Katalan kulübü gelecek sezondan itibaren yıldız oyuncu yokmuş gibi yeni bir yapılanmaya gitmek zorunda kalacak.

MESSI'NİN GÜNCEL PİYASA DEĞERİ NE KADAR?

Transfermarkt verilerine göre, Lionel Messi'nin 5 Temmuz 2020 itibariyle piyasa değeri 112 milyon euro.

RONALDO'NUN GÜNCEL PİYASA DEĞERİ KAÇ?

Transfermarkt verilerine göre, Cristiano Ronaldo'nun 5 Temmuz 2020 itibariyle piyasa değeri 60 milyon euro.

.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN