Meteoroloji'den çifte uyarı! Sağanak ve sis bastıracak

Meteoroloji'den çifte uyarı! Sağanak ve sis bastıracak

Meteoroloji, birçok kent için hem sağanak hem sis uyarısı yaptı. Marmara Bölgesi ile Antalya, Eskişehir, Düzce, Zonguldak, Bolu çevreleri ve Ankara'nın batısında sağanak bekleniyor. Doğu dışında birçok bölgede de sis ve pus görülecek.

Türkiye'nin orta ve batı kesimlerinde sağanak bekleniyor. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, bugün yurdun kuzey ve batı kesimlerinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak.

ANKARA'YA DİKKAT!

Marmara Bölgesi ile Antalya, Eskişehir, Düzce, Zonguldak, Bolu çevreleri ve Ankara'nın batısında sağanak tahmin ediliyor. Diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık geçmesi öngörülüyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU HARİTASI

01.jpg

SICAKLIKLAR DEĞİŞMEYECEK

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken, rüzgarın genellikle güneyli, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi öngörülüyor.

 

BOLU VE SAKARYA SİSE TESLİM!

Bolu'da sabah saatlerinden itibaren D-100 kara yolunun Bolu Dağı, Bakacak, Karanlıkdere, Elmalık ve Abant Kavşağı ile kent merkezinin Dağkent ve Kalıcı Konutlar mevkilerinde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi azaldı. 

01-001.jpg

Görüş mesafesinin yer yer 20 metreye kadar düşmesi nedeniyle kara yolunu kullanan sürücüler zaman zaman güçlükle ilerledi. 

02.jpg

Sakarya'da da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis, görüş mesafesini yer yer 30 metreye kadar düşürdü.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN