MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gaziantep korkunç bir katliama sahne oldu

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gaziantep korkunç bir katliama sahne oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesinden yazdığı mesajda, "Gaziantep, dün akşam korkunç bir katliama sahne oldu. Barbarlar, insan kanıyla beslenen vahşiler masum ve mazlum canlara acımadan kıydılar" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesinden yazdığı mesajda, "Gaziantep, dün akşam korkunç bir katliama sahne oldu. Barbarlar, insan kanıyla beslenen vahşiler masum ve mazlum canlara acımadan kıydılar" ifadelerini kullandı. Bahçeli mesajının devamında, "Anlaşılan odur ki, 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü farklı terör örgütleri kanalıyla sürdürülmek, Türkiye teslim alınmak istenmektedir" sözlerine yer verdi.

İşte Devlet Bahçeli'nin gönderdiği mesajların tamamı;

"TÜRKİYE TERÖRİZMİN BELİNİ KIRACAKTIR"

Gazi ilimizin Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi’nde kına gecesi için toplanan vatandaşlarımız canlı bomba dehşetiyle karşılaştılar. Benzerlerine Ortadoğu ülkelerinde rastlanan kanlı saldırıda 50 vatandaşımız hayatını kaybetti, onlarcası da yaralandı. Anlaşılan odur ki, 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü farklı terör örgütleri kanalıyla sürdürülmek, Türkiye teslim alınmak istenmektedir. Ancak Türk milleti üzerine yönlendirilen bu kan selinde boğulmayacak, bu kin ve kirli akına asla kapılmayacaktır. Türkiye terörizmin belini kıracaktır.

"HAK ETTİKLERİ CEZAYI BULACAKLAR"

Düğüne canlı bombayla saldıranların, insan hayatına acımadan kast edenlerin heves ve hesapları milli birlik karşısında parçalanacaktır. Türkiye tek yürek, millet tek umuttur. Milli Mücadele yıllarında gazilik unvanını inancının gücüyle alan Gaziantep teröre yenilmeyecektir. Şahin Bey'in ruhu ayakta ve diridir. Türkiye’nin düşmesini gözleyen FETÖ, PKK, IŞİD gibi iblis artıkları hak ettikleri cezayı bulacaklardır.

"DUALARIMIZ GAZİANTEP'TİR"

Gaziantep’te meydana gelen hunhar terör saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Terör kimden gelirse gelsin, kökeni, kaynağı ve amacı ne olursa olsun insanlık adına, millet namına lanetliyor ve telin ediyorum. Hepimizin başısağolsun. Bugün bir yanımız Gazi, diğer yanımız Şehadet, bakışlarımız, dualarımız Gaziantep’tir. Rabbim sabırlar ihsan etsin.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN