Milliyet gazetesi yazarı Prof. Dr. Fevzi Aksoy koronavirüsten hayatını kaybetti

Milliyet gazetesi yazarı Prof. Dr. Fevzi Aksoy koronavirüsten hayatını kaybetti

Uzun yıllar Milliyet gazetesinde spor yazarlığı da yapan Prof. Dr. Fevzi Aksoy koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Ünlü profesör Fevzi Aksoy, bir süre önce özel bir hastaneye koronavirüs şüphesi üzerine başvurmuş, buradan da devlet hastanesine sevk edilmişti. Aksoy, yoğun bakımda verdiği yaşam savaşını kaybederek 90 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Prof. Dr. Aksoy'un eşinin ve kızının da koronavirüs tedavisi gördüğü ileri sürüldü.

KİMDİR?

1 Mayıs 1930 yılında İzmir'de doğan ve 50 yılı aşkın süredir röportajları, "Çizgi Dışı" isimli köşesindeki kendine özgü yazılarıyla herkesin beğenisini toplayan Aksoy'un kaleme aldığı birçok eseri vardı.

Goethe Enstitüsü kurucularından olan, bir dönem Alman Hastanesi Yönetim Kurulu başkanlığı yapan, Alman ve Avusturya hükümetleri tarafından sağlık alanındaki hizmetlerinden dolayı devlet üstün nişanına layık görülen, uzun bir dönem Haseki Hastanesi'nde Asabiye bölümünü yöneten Fevzi Aksoy, Milliyet gazetesinde uzun yıllar spor yazarlığı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN