Milyonlarca vatandaşa duyuruldu! O tarihlerde yola çıkacak olanlar dikkat: Ücretsiz oldu!

Milyonlarca vatandaşa duyuruldu! O tarihlerde yola çıkacak olanlar dikkat: Ücretsiz oldu!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala vatandaş ücretsiz yolları araştırmaya devam ediyor. Peki hangi geçişler bayramda ücretsiz olacak? Tüm detaylar haberimizde.

Bayram seyahati yapacak insanlar internet üzerinden ücretsiz olacak ulaşım araçlarını araştırmaya devam ediyor. Peki toplu taşımalar bayramda ücretsiz olacak mı? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAYRAMDA O YOLLAR VE TAŞIMALAR ÜCRETSİZ

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşın yüzünü güldürecek haberler Resmi Gazete üzerinden yayımlandı. Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollar; İzmir, Ankara ve İstanbul illerinde ise toplu taşımalar ücretsiz olarak kullanılacak. 

Bayramda Köprü Geçişleri Ücretsiz Olacak

Resmi Gazete üzerinden yayımlanan yeni karara göre yap işlet devlet projesi olan yollar haricinde otoyollar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kullanımları 20 Nisan Perşembe günü başlayarak 24 Nisan Pazartesi günü saat 07.00'ye kadar ücretsiz olarak kullanılacak. Aynı zamanda İzmir, İstanbul ve Ankara illerinde şehir içi toplu taşıma araçları da ücretsiz olarak kullanılacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN