NATO Genel Sekreteri Doğu Akdeniz için Ankara'da

NATO Genel Sekreteri Doğu Akdeniz için Ankara'da

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Doğu Akdeniz'i görüşmek için Ankara'ya geldi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO gündeminde yer alan konuları görüşmek üzere Ankara’ya geldi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO gündeminde yer alan muhtelif konular hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Ankara Esenboğa Havalimanına iniş yaptı.

ERDOĞAN VE ÇAVUŞOĞLU İLE GÖRÜŞECEK

Stoltenberg’in uçağı Esenboğa Havalimanına TSİ ile 11.25’te iniş yaptı. Ankara'daki temasları sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek olan Stoltenberg, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve diğer üst düzey yetkililerle görüşme yapması planlanıyor.

Daha sonra Yunanistan’a geçecek olan Stoltenberg’in Atina’da da üst düzey yetkililerle görüşmesi planlanıyor.

TÜRK-YUNAN TOPLANTISI ERTELENDİ

Öte yandan Türk ve Yunan askeri heyetlerinin bugün Brüksel'deki NATO Karargahında yapacağı toplantı, teknik nedenlerle ertelenmişti.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere teknik nedenlerle ertelenen toplantı önümüzdeki günlerde yapılacak. Toplantıda, Türkiye ve Yunanistan'a ait unsurların Doğu Akdeniz ve Ege'de olası çatışma ve kazalarının önüne geçmek için kurulacak mekanizma ele alınacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN