Son dakika: Erdoğan ile Stoltenberg arasındaki kritik görüşme sona erdi

Son dakika: Erdoğan ile Stoltenberg arasındaki kritik görüşme sona erdi

Son dakika haberi… Cumhurbaşkanı Erdoğan ile NATO Genel Sekreteri Stoltenberg arasındaki kritik görüşme sona erdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'i kabulü sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabul, saat 19.55'te başladı. Yaklaşık 1 saat süren görüşme sona erdi.

Stoltenberg ile telefonda görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, istikşafi görüşmelerin gidişatının Yunanistan'ın tavrına bağlı olduğunu söylemişti. 

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre görüşmede, Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ile Türkiye-NATO ilişkileri değerlendirilmişti. 

“ORTAK ANLAYIŞA VARILDI”

Bu gelişmeler sonrası Türkiye ile Yunanistan arasında NATO arabuluculuğu ile askeri çatışma önleme mekanizmasının kurulmuştu. Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye ve Yunanistan askeri heyetleri arasında NATO Karargahı'nda yapılan toplantılar sonucunda 'genel ilkelerde' ortak anlayışa varıldığını duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN