Nisan ayında kariyer basamaklarını ikişer ikişer çıkacak 3 burç! Şans bu ay onlardan yana olacak!

Nisan ayında kariyer basamaklarını ikişer ikişer çıkacak 3 burç! Şans bu ay onlardan yana olacak!

Yeni aya giriş yapılmasıyla beraber 2023 Nisan'da şansı yüksek olan burçlar belli oldu. Kariyerde sıçramalar beklenirken o 3 burç adeta alıp başını yürüyecek. Nisan ayının şanslı burçları haberimizde.

2023 Nisan ayında birçok burcun şanslı olacağı ve kariyer konusunda yükselmesi bekleniyor. Yapılan tahminler üzerinden o 3 burç Nisan ayıyla beraber kariyerini baştan yazarken terfiler ise havada uçuşuyor. İşte, 2023 Nisan ayının şanslı burçları...

ASLAN

Aslan burcunun temsilcileri için kariyerlerinde ise Boğa tutulması etkili olacak. İş üzerinde profesyonel seviyelere gelinirken ciddi statü kazanılarak görülmemiş fırsatlar elde edilmesi bekleniyor.

Home office üzerinden çalışan Aslan burçları internet üzerinde iş geliştirerek terfi almaları an meselesi. 30 Nisan, 16 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım tarihlerinde Uranüs tutulma noktalarına yakın olacağından ani kararlarla beraber istifalar gelirken bununla beraber kariyer değişikliği de olabilir.

Nisan ayı en şanslı burçlar

BAŞAK

İkizler ve Yay burcundaki tutulmaların olumsuz etkileri son iki senedir Başak burçlarını rahat bırakmazken Boğa burcunda olan ara ara tutulmalar olumlu yönde ilerliyor. Popülerliği artarken sosyal çevrede ise olumlu gelişmeler yaşanıyor. 2023 yılıyla beraber Başak burçlarını beklenmedik imkanlar sunuldu.

BOĞA

2023 yılının en şanlı burçlarından olan Boğalar için ise başlıca durumlar arasında kariyerde yükselmeler bekleniyor. 30 Nisan, 1 Ağustos, 8 Kasım tarihlerinde hayatınızda yaşanacak olaylara dikkat edin. Bu tarihlerle beraber uzun zamandır hayalini kurduğunuz şey kapınızı çalabilir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN