O market yumurta fiyatlarında damping yaptı! 30'lu yumurta 64 TL'ye satılacak: İşte indirimin adresi...

O market yumurta fiyatlarında damping yaptı! 30'lu yumurta 64 TL'ye satılacak: İşte indirimin adresi...

Son zamanlarda yumurta fiyatlarına gelen yüksek zamlar tüketicileri oldukça zorlamıştı. Ancak bugün itibariyle, bir market zinciri tarafından yapılan ilk indirim haberleri sektörde sevinçle karşılandı. 30'lu yumurta paketlerinin satış fiyatı görenleri sevindirdi. İşte ayrıntılar...

Yumurta fiyatlarındaki büyük ölçekli zamlar ülke genelinde ciddi geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşların daha da zor durumda kalmasına neden oldu. Ancak, bu zamların ardından bir market zinciri, 30'lu yumurta paketlerinin fiyatını düşürerek tüketicilere biraz nefes aldırdı. İndirimin detaylarına göre, 80 TL olan 30'lu yumurta paketi fiyatı 64 TL'ye kadar düşürüldü. 

YUMURTADA YÜKSEK İNDİRİM 

YUMURTA

Yumurta fiyatlarındaki artışlar sonrasında "bizdemevcut.com" adlı web sitesi tüketicilere bir fırsat sunarak 30'lu yumurtanın satış fiyatını 64.90 TL'ye düşürdü. Bu indirim, piyasa fiyatına göre oldukça cazip bir teklif olarak görüldü ve birçok vatandaş bu indirimi kaçırmamak için hemen harekete geçti. Normalde 80 TL civarında seyreden 30'lu yumurta fiyatı, bu sitede yapılan indirimle oldukça uygun bir fiyata indirgenmiş oldu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN