O Ses Türkiye'deki performansıyla herkesi büyüleyen Hande Subaşı kimdir?

O Ses Türkiye'deki performansıyla herkesi büyüleyen Hande Subaşı kimdir?

Hande Subaşı O Ses Türkiye'ye konuk oldu. Ekranların sevilen yüzü Hande Subaşı TV 8'de ekrana gelen O Ses Türkiye yılbaşı özel programında söylediği şarkıyla dinleyicileri büyüledi. 3 jüri üyesini de döndüren Hande sesiyle herkesi şaşkınlığa uğrattı. Yolun Başı şarkısını seslendiren Hande Subaşı kimdir? 

Hande Subaşı konuk olduğu programdaki performansıyla çok konuşuluyor. Ekranların sevilen yüzü Hande subaşı TV 8'de ekrana gelen O Ses Türkiye yılbaşı özel programına konuk oldu. Sesiyle bütün dinleyicileri büyüleyen Hande 3 jüri üyesini çevirmeyi başardı. Peki Hande Subaşı kimdir?  

Hande Subaşı kimdir?

Hande Subaşı 21 Şubat 1984 yılında Ankara da dünyaya gelmiştir. Lise öğrenimini Kadıköy Anadolu Meslek Lisesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Fransız Mütercim Tercümanlık Bölümünü başarıyla bitirdi.

Miss Turkey güzeli Hande subaşı

2005'te katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasını kazandı. Sonra Miss World yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve en iyi Ulusal Kostümü ödülünü aldı. Adak ve Kuşdili gibi televizyon dizilerinde oynadıktan sonra ATV'de yayınlanan Elveda Rumeli adlı dizide Vahide karakterlerini canlandırdı. 2009'da Gelecekten Bir Gün ve Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm iki tane filmlerinde oynadı. Ve Elde Var Hayat dizisiyle kamera karşısına geçti. 29 Ekimde vizyona giren Anadolu Kartalları filminde Çelist Burcu karakteriyle sinemada yer aldı. 2012 yılında Show TV'de yayınlanan Düşman Kardeşler adlı dizide "Selin" karakterini oynamaya başlamıştır. En son Merhamet adlı televizyon dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. Diriliş Ertuğrul dizisinde Aykız karakterini canlandırdı ve senaryo gereği diziden ayrıldı.

Oyunculuk ve mankenlik yapan Hande Subaşı 31 yaşındadır. 1.76 boyunda ve 57 kilogramdır. Şubat ayı doğumlu olan ünlü oyuncu balık burcudur. 89-60-90 ölçülerine sahiptir.2015 yılında Can Tursan ile hayatlarını birleştirmişlerdir.

Hande subaşı 2005 yılında miss turkey yarışmasında Türkiye birinciliği elde etmiştir.

Hande Subaşı’nın yer aldığı projeler 

2006 yılında Adak

2006 yılında Kuşdili

2007-2009 yılında Elveda Rumeli

2009 yılında Gelecekten Bir Gün

2009 yılında Güneşi Gördüm

2010 yılında Elde Var Hayat

2011 yılında Anadolu Kartalları

2012  yılında Düşman Kardeşler Selin

2013 yılında Merhamet

2014 -2015 yılında Diriliş:Ertuğrul – Aykız

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN