Ömer Bayram'dan '6 aydır maaş alamıyor' iddialarına yalanlama

Ömer Bayram'dan '6 aydır maaş alamıyor' iddialarına yalanlama

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Ömer Bayram hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Tecrübeli futbolcu 6 aydır maaş alamadığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Galatasaray'da Ömer Bayram'ın 6 aydır maaş alamadığı şeklindeki iddialara yalanlama geldi. Başarılı futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bazı medya organlarında 6 aydır maaş alamadığım yönünde yer alan haberler tamamen asılsızdır. Spor kamuoyuna saygıyla duyururum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray da konuya dair bir açıklama yaptı ve Ömer Bayram'ın alacaklarının 9 Haziran 2020 tarihinde ödendiğini duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Ayrıca, bazı medya organlarında yerli ve yabancı futbolcularımızın aylardır maaş alamadığı, bu bağlamda profesyonel futbolcumuz Ömer Bayram'ın da 6 aydır maaş alamadığı yönünde çıkan haberler tamamen asılsızdır. Futbolcumuz Ömer Bayram'a 9 Haziran 2020 tarihinde 400 bin TL ödeme yapılmış olup, oyuncumuzun vadesi dolup da ödenmeyen herhangi bir alacağı bulunmamaktadır" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN