Ömer Çelik: CHP yine Türkiye'yi değil yabancı devletleri referans alıyor

Ömer Çelik: CHP yine Türkiye'yi değil yabancı devletleri referans alıyor

AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın 'hükümet PKK/YPG ile görüşüyor' iddiasına cevap verdi. Çelik, ''CHP'yi defalarca uyardığımız bir konuda yine aynı şeyi yaparak kendi devletleri yerine yabancı devleti esas aldılar'' ifadesini kullandı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın 'Hükümet, PKK ve PYD ile görüşmeler yapıyor' iddialarına AK Parti'den yanıt geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik 'Maalesef bir kere daha CHP yönetimi yabancı bir devletin bir yetkilisine referans vererek Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni suçladı. Defalarca uyardığımız bir konuda yine aynı şeyi yaparak kendi devletleri yerine yabancı devleti esas aldılar'' dedi.

'REFERANSLARI ABD'Lİ YETKİLİ'

Çelik sözlerine şu şekilde devam etti: CHP sözcüsü ve bir genel başkan yardımcısı hükümetimizin PKK/PYD ile görüşmeler yaptığını söylüyor. Bu yalan iddiayı, ABD’li bir yetkiliye dayandırıyor. Bir kere daha yabancı devletlerin yetkililerini esas alarak kendi devletini suçlayan bu çarpık zihniyetle karşı karşıyayız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN