Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na 'Erdoğan' tepkisi: Provokasyondur

Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na 'Erdoğan' tepkisi: Provokasyondur

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri: '13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan’dır' diyerek Türkiye Cumhurbaşkanı’nı itham etmesi, Türkiye’nin terörle mücadelesini hedef alan bir provokasyondur.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun dünkü grup toplantısındaki sözlerini eleştiren Çelik, "Kılıçdaroğlu’nun '13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan’dır' diyerek Türkiye Cumhurbaşkanı’nı itham etmesi, Türkiye’nin terörle mücadelesini hedef alan bir provokasyondur" dedi.

Çelik açıklamasında, "Teröre karşı söylenmesi gereken sözün, Türkiye Cumhurbaşkanı’na söylenmesi, terörün siyasi propagandasından başka bir şey değildir. PKK terör örgütüne söylemesi gereken sözün Türkiye Cumhurbaşkanı’na söylenmesi sadece terörün sözcülerinden duyduğumuz karanlık bir yaklaşımdır" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN