Onaylı hesaplar neden tweet atamıyor? Twitter çöktü mü? Twitter’da neden tweet atılmıyor?

Onaylı hesaplar neden tweet atamıyor? Twitter çöktü mü? Twitter’da neden tweet atılmıyor?

Sosyal paylaşım platformu Twitter’da onaylı hesaplar, tweet atmama problemi ile karşılaşıyor. Tweet atamayan onaylı hesap kullanıcıları, “Neden tweet atılmıyor? Twitter çöktü mü? Twitter hacklendi mi? sorularına cevap arıyor...

Twitter’dan konuyla ilgili açıklama yapılmazken, sosyal medya kullanıcıları, “Twitter’da onaylı hesaplar hackleniyor. Onaylı hesapların tweet atması ve beğenmesi kısıtlanmış. Twitter çöktü mü?” gibi konularla ilgili tweetler atıyor.

ONAYLI HESAPLAR NEDEN TWEET ATAMIYOR?

Onaylı hesapların neden tweet atamadığına dair Twitter’dan bir açıklama geldi.

Twitter, “Twitter'daki hesapları etkileyen bir güvenlik olayının farkındayız. Soruşturmak ve düzeltmek için adımlar atıyoruz. Herkesi kısa süre içinde güncelleyeceğiz. Biz bu olayı incelerken ve çözerken şifrenizi tweetleyemeyebilir veya sıfırlayamayabilirsiniz.” açıklamasında bulundu.

Mavi tikli hesaplara siber saldırı düzenlendiği belirtiliyor.

Tesla CEO'su ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, Microsoft'un kurucusu Bill Gates, dünyanın en zengin adamı Jeff Bezos ve ünlü ABD'li rapçi Kanye West ile teknoloji devi Apple'ın sosyal medya hesapları hacklendi. Hesaplardan sanal para birimi Bitcoin istenilerek "Adresime gönderilen tüm Bitcoin ödelemerini iki katına çıkarıyorum" paylaşımı yapıldı. Öte yandan kripto para borsası Binance, Gemini, Bitfinex, Kucoin ve Coinbase’in Twitter hesapları dolandırıcılar tarafından ele geçirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN