Önce yağmur sonra kavurucu sıcaklar! İşte 5 günlük hava tahminleri

Önce yağmur sonra kavurucu sıcaklar! İşte 5 günlük hava tahminleri

Meteorolojinin yayınladığı 5 günlük hava tahmin raporlarına göre, Türkiye'nin özellikle kuzey ve kuzey batısında yağmur bekleniyor. Kavurucu sıcaklar ise bayram haftasında nefes aldırmayacak.

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey kesimlerinde yer yer yağmur geçişleri görülecek Sakarya, Bolu, Kastamonu, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan ve Kars'ta gün içerisinde yerel olmak üzere sağanak yağışlar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin, Kars, Ardahan, Sakarya ve Bursa'nın Yenişehir ilçesinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN