Orduyla ilgili sözleri tartışılan Başarır'dan yeni açıklama: Allah'a havale ediyorum

Orduyla ilgili sözleri tartışılan Başarır'dan yeni açıklama: Allah'a havale ediyorum

CHP'li Ali Mahir Başarır, Sakarya'daki tank palet fabrikasının satışıyla ilgili söylediği "Devletin ordusu Katar'a satılmış" sözleriyle ilgili yeni açıklama yaptı: Benim ordumla ilgili söylediklerim çok net. İftira atanları Allah'a havale ediyorum.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, orduyla ilgili söyledi sözlere tepkilerin gelmesinin ardından yeni bir açıklama daha yaptı.

Katıldığı televizyon programındaki Türk ordusuna yönelik sözleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, TBMM'de partisinin grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Başarır, programda söylediği sözlerin hatırlatılması üzerine, "Söylenecek her şey söylendi. Parti sözcümüz her şeyi söyledi. Ben de her şeyi söyledim. Sosyal medya hesabımdan da paylaştım. Söyleyecek hiçbir sözüm yok. Benim ordumla ilgili, Mehmetçikle ilgili söylemlerim televizyonda çok net. Sadece bu iftirayı atanları önce halka sonra Allah'a havale ediyorum" dedi.

ALİ MAHİR BAŞARIR NE DEMİŞTİ?

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Sakarya'daki tank palet fabrikasını hatırlatarak "Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar'a satılmış" çıkışında bulundu.

Habertürk TV'de konuşan Başarır'ın "Öyle bir noktadayız ki; Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar'a satılmış. Ben değer biçemiyorum; 20 milyar dolar olduğu söyleniyor, 50 milyon dolara satılmış…" sözleri tansiyonu yükseltti.

Başarır'ın Türk ordusuna yönelik sözleri büyük tepki çekti. CHP'li milletvekilleri, Başarır'ın ifadelerinin çarpıtıldığını ve kendisine yönelik karalama kampanyasını başlatıldığını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN