Osman Sarıgün'ün mahkeme ifadesinden: Polis evime geldi, işlem yapmadan gitti

Osman Sarıgün'ün mahkeme ifadesinden: Polis evime geldi, işlem yapmadan gitti

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, şehit cenazesinde yumruk atan daha sonra serbest bırakılan saldırgan Sarıgün, mahkemeye verdiği ifadede "Olaydan sonra polis ekipleri benim evime gelip, 'Osman Sarıgün'ün evi neresi?' dedi. Ben de 'Burası' dedim. Sonra polis ekipleri herhangi bir işlem yapmadan gitti" dediği ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, şehit cenazesinde yumruk atan Osman Sarıgün, mahkeme ifadesi ortaya çıktı.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu'na saldıran Sarıgün, mahkemede şunları söyledi: "Olaydan sonra polis ekipleri benim evime gelip, ‘Osman Sarıgün'ün evi neresi?' dedi. Ben de ‘Burası' dedim. Sonra polis ekipleri herhangi bir işlem yapmadan gitti. Polis ekiplerinden sonra jandarma ekiplerinin de beni sorduğunu duydum. Bunun üzerine korktum ve tedirgin oldum. Aslında teslim olmak istedim ama ona da cesaret edemedim.

"KILIÇDAROĞLU'NU GÖRMEDİM"

Yumruğum Kemal Kılıçdaroğlu'na denk gelmiş. Ben, olay sırasında Kılıçdaroğlu'nu tam olarak görmedim. Kılıçdaroğlu'na küfür ya da hakaret etmedim."

"TELEFONU KAPADIM"

Sarıgün, savcıya verdiği ifadede ise şöyle: "Oğlum Emrullah Sarıgün Antalya'ya gidecekti. Ben de kendisiyle gitmeye karar verdim. Telefonumu kimse ulaşamasın diye kapattım. Polatlı çıkışında Jandarma oğluma telefonla ulaştı. Oğlum, benim yumruk attığımı bu şekilde öğrendi. Telefonu bana verdi, jandarma ikna etti, teslim oldum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN