Ozan Güven eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u dövdü mü? Deniz Bulutsuz kimdir ve ne iş yapıyor?

Ozan Güven eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u dövdü mü? Deniz Bulutsuz kimdir ve ne iş yapıyor?

Ozan Güven’le bir süredir birlikte olan ve olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Bulutsuz, ünlü oyuncudan şiddet gördüğünü ve dayak yediğini iddia etti. Bu olayların ardından gündeme gelen eski sevgili magazin dünyasında yer etti. Özellikle sosyal medyada, ‘’Deniz Bulutsuz kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?’’ sorularına yanıt aranmaya başlandı.

Vücudundaki morlukların görüntüsü ortaya çıkan bulutsuz, ünlü oyuncudan şiddet gördüğünü iddia etti. Olaylı bir şekilde ilişkileri sonlanan çiftin yaşadığı olay, yargıya taşındı. Çiftin takipçileri ise, ‘Ozan Güven Deniz Bulutsuz’u dövdü mü?’ Sorusunun cevabını ararken, mahkemeye intikal eden olayla ilgili detaylar belli oldu.

‘’OZAN GÜVEN, DENİZ BULUTSUZ’U DÖVDÜ’’ İDDİASI

Oyuncu Ozan Güven'den şiddet gördüğünü iddia eden Deniz Bulutsuz'un vücudundaki morlukların görüntüsü ortaya çıktı. Tartışmanın eski erkek arkadaş konusundan ortaya çıktığını söyleyen Bulutsuz ‘’Saçlarımı tutup kafamı duvara vurdu’’ dedi.

Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz'un bir süredir devam eden ilişkisi olaylı bir şekilde sonlandı.

Güven'in kendisine şiddet uyguladığını söyleyen Bulutsuz savcılığa giderek şikayetçi oldu.

Bulutsuz'un avukatı Mustafa Kurtuluş, savcılığa 'Kasten adam öldürmeye teşebbüs', 'Hürriyetten yoksun bırakma' ve 'Hakaret' suçlarından yargılanmasını istedi. Bunların yanı sıra Bulutsuz'un vücudundaki darp izlerinin görüntüleri ortaya çıktı.

KIRILAN ABAJURU ALMAYA ÇALIŞIRKEN ÇENESİNDEN YARALANDI

13 Haziran’da Ozan Güven'in evinde gerçekleşen olay şikayet dilekçesinde şöyle anlatıldı:

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven bir mekanda yemek yedikten sonra arkadaşlarının evine gitti. Sohbet sırasında konu Bulutsuz'un eski erkek arkadaşından açılınca iddialara göre Ozan Güven herkesin önünde uygun olmayan bir cümle kullandı. Konudan rahatsız olan Bulutsuz olayı kapattı. Ozan Güven'in evine döndüklerinde Bulutsuz konuşmadan rahatsız olduğunu dile getirdi. Ozan Güven birden bağırarak eşyaları kırmaya başladı. Bulutsuz, Güven'in elindeki kırık abajuru almaya çalışırken çenesinden yaralandı.

ÇIPLAK AYAKLA EVDEN KAÇTI

Ozan Güven evden çıkmak isteyen Bulutsuz'a engel oldu. Bulutsuz, ünlü oyuncunun saçlarından tutup kafasını duvara vurması sonucu merdivenden yuvarlanarak kanlar içinde kaldığını iddia etti. Çıplak ayaklarıyla evden kaçmayı başaran Bulutsuz'u, yolda Güven'in şoförünün gördüğünü ve kendisini arkadaşının evine bıraktığını söyledi.

''ÜZERİME OTURARAK SERT BİR TOKAT ATTI, DAHA SONRA DA KENDİNE VURDU''

Bulutsuz, ''Onu sakinleştirmek isterken yatak odasındaki abajuru duvara vurarak kırdı. Beni ittirince abajur çeneme geldi. Sonra beni yatağa yatırarak üzerime oturarak sert bir tokat attı. Ardından bana vurmaya devam ederken kendi yüzüne de vuruyordu. 'Bak sana bir tane vurdum, kendime yirmi kez vuruyorum’’ dedi.

"SAÇLARIMDAN TUTUP KAFAMI DUVARA VURDU"

Evden kaçmaya çalıştığını ancak evin üst katındaki merdivenlerden inerken Ozan Güven’in kendisinin saçını çekerek yakaladığını ve kafasını duvara vurduğunu ileri süren Bulutsuz, ‘’Çarpmanın etkisiyle merdivenlerden düştüm. Bacağım ve kalça kısmım dahil olmak üzere çok bölgeden yaralandım.” ifadelerini kullandı.

"KAFAMDAN AŞAĞI SU DÖKTÜ"

Ozan Güven’in pek çok eşyayı kırdığını ileri süren Bulutsuz, ‘’Bu sırada yerde bulunan kırılmış cam parçalarından da hem ben hem Ozan yaralandı. Elimde su şişesi ile beklerken "Bana biraz su ver" dedim. Elindeki suyu kafamdan aşağıya dökerek, 'al sana su' dedi” iddiasında bulundu.

Fotoğraflar Sözcü'den alınmıştır

DARP RAPORUNU DOKTOR VERDİ

Sözcü’den Hayati Arıgan’ın haberine göre; 13 Haziran’da Deniz’in, Whatsapp’tan bir grup kurarak arkadaşlarını eklediğini ve darp edildiğine ilişkin fotoğrafları paylaştığı öğrenildi. Bir gün sonra ise ateşi çıktığı için hastaneye gittiğinde doktorun darp izlerini görmesiyle darp raporu tuttuğunu anlatan Bulutsuz, amacının darp raporu almak olmadığını söyledi.

Fotoğraflar Sözcü'den alınmıştır

DENİZ BULUTSUZ UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDI

Eski erkek arkadaşı Ozan Güven tarafından darp edilen Deniz Bulutsuz’un 60 gün uzaklaştırma kararı aldığı ve Güven’in bu karara uymaması durumunda 3 günden 10 güne kadar hapis cezasına çarptırılabileceği konuşuluyor.

DENİZ BULUTSUZ KİMDİR?

Magazin gündeminde Ozan Güven’den dayak yediği iddiasıyla yer alan Deniz Bulutsuz, geçtiğimiz haftalarda doğum günü kutlaması sebebiyle sosyal medyadan Ozan Güven için paylaşım yapmıştı.

Galatasaray Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu olan ve 1992 doğumlu olan Deniz Bulutsuz, Vogue ve GQ dergilerinin özel projeler ekibinde çalıştı.

OZAN GÜVEN KİMDİR?

Ozan Güven, 1975’te Almanya'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü'nden mezun olan Ozan Güven, İzmir Belediye Konservatuarı'nda oyunculuk dersleri aldı. Arkasından Şahika Tekand Tiyatrosu’nda çalışan Ozan Güven, Koçum Benim, İkinci Bahar, Aslı ile Kerem, Çiçeği Büyütmek, Canım Ailem, Bir İstanbul Masalı ve Muhteşem Yüzyıl gibi televizyon dizilerinde rol aldı.

AROG, GORA, Pek Yakında ve Yahşi Batı gibi sinema filmlerinde yakın arkadaşı Cem Yılmaz ile birlikte oynayan Ozan Güven, yine Cem Yılmaz’ın filmi Karakomik Filmler adlı filmde oynamıştır.

2005’te, İkinci Bahar dizisi esnasında tanıştığı yönetmen Türkan Derya ile hayatını birleştiren Ali ve Aziz adında 1 çocuğu olan Ozan Güven, Türkan Derya ile 2010’da boşandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN