Ozan Güven'e reklam ambargosu

Ozan Güven'e reklam ambargosu

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılan ünlü oyuncu Ozan Güven'e reklam yüzü olduğu bankadan yaptırım geldi. Banka, tepkiler üzerine Güven'in bütün afişlerini kaldırdı.

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma açıklana ünlü oyuncu Ozan Güven'in reklam yüzü olduğu bankadan yaptırım geldi. Bankanın, Güven'in yer aldığı bütün reklam afişlerini kaldırdığı belirtildi.

Ozan'a tepki gösteren bir grup kadın, geçen günlerde bankanın Kartal şubesinin önünde eylem yapmış ve 'Ozan Güven’i reklamlarda görmek istemiyoruz' demişti.

Son olarak da Güven hakkında dava açılmasıyla beraber bankanın devam eden reklam kampanyasını iptal ettiği ve afişleri toplattığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Ozan Güven hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs', 'hürriyetten yoksun bırakma' ve 'Hakaret' suçlarından şikAyetçi olan Deniz Bulutsuz, savcıya ifade verdikten sonra İstanbul Adli Tıp Şube Müdürülüğü'nden darp raporu almıştı.

Adli tıp uzmanı tarafından hazırlanan raporda, vücudunun çeşitli yerlerinde onlarca çürük ve morluğa rastlandığı kaydedilmişti.

Ozan Güven de kendi evinde şiddete uğradığını iddia ederek özel bir hastaneden darp raporu almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN