Pablo Escobar'ın kardeşinden kırılmaz katlanabilir telefon

Pablo Escobar'ın kardeşinden kırılmaz katlanabilir telefon

Hikayesi filmlere konu olan, uyuşturucu karteli lideri Pablo Escobar'ın kardeşi Roberto Escobar'ın ürettiği ‘Escobar Fold 1’ adlı katlanabilir akıllı telefon tanıtıldı.

Pablo Escobar'ın kardeşi Roberto Escobar tarafından bu ay başında duyurulan ve ‘Apple’dan daha iyi’ sloganıyla piyasaya sürülen akıllı telefon ‘Escobar Fold 1’in fotoğrafları görücüye çıkarıldı.

Karelerde, bir rahibin telefonu kutsadığı görülürken, bir diğerinde Roberto yarattığı telefonla birlikte kardeşi Pablo’nun portresi önünde poz veriyor.

"APPLE'DAN DAHA İYİ"

Roberto Escobar Fold 1’in her ne kadar Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Fold’a rakip olma ihtimali bulunsa da Roberto Escobar’ın hedefinde aslen Apple var.

Escobar, ürettiği telefonla ilgili ‘Apple’ın yaptığı herhangi bir şeyden çok daha iyi’ yorumunu yapıyor.

Escobar, “Dünyadaki ilk katlanabilir telefonlardan birini yaptım. Etkileyici üretim ve perakendecilerle özel anlaşmalar yapmamamız sayesinde diğer üreticilere kıyasla masrafları düşük tutmayı başardık. Escobar Fold 1, şu anda dünyadaki en iyi akıllı telefon” dedi.

19-12/24/2-1577179496.jpg

APPLE'A DOLANDIRICILIK DAVASI

“Apple’ı yeneceğimi söyledim ve yeneceğim de” diyen kardeş Escobar, Apple’ın insanları kandırarak değersiz ürünler sattığını ve bundan yüksek kâr elde ettiğini savunuyor. Bu nedenle 6 Ocak 2020’da şirkete karşı 30 milyar dolarlık bir toplu dava açması bekleniyor.

KIRILMAZ TELEFON

72 yaşındaki Roberto Escobar, kardeşi tarafından yönetilen Medellin kartelinin hem kurucularından biri hem de muhasebecisiydi. Ancak daha sonra ‘aile şirketinden’ ayrılarak kendi teknoloji firmasını kurdu.

19-12/24/1-1577179508.jpg

Escobar Fold 1, 7.8 inçlik Full HD AMOLED ekrana ve çift SIM kart desteğine sahip. Sekiz çekirdekli 2.8Ghz Qualcomm Snapdragon 8 işlemciye sahip olan bu katlanabilir telefonda, 16 MP + 20 MP çift kamera bulunuyor.

Roberto Escobar bu telefonun kırılmaz olduğunu iddia ediyor. Telefona da rakiplerine göre bir hayli ucuz olan 349 dolarlık bir fiyat biçildi.

19-12/24/3-1577179515.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN