Prematüre bebekleri için üretti, 2'nci kez uluslararası ödül aldı

Prematüre bebekleri için üretti, 2'nci kez uluslararası ödül aldı

Özlem Yerli Erarslan, 10 yılı aşkın süredir zeytinyağındaki faydalı bileşenler üzerinde çalışan kimyager bir anne. Önceleri babasının rahatsızlığı sebebiyle onun yaşam kalitesini yükseltmek adına ürettiği yüksek polifenol içerikli zeytinyağlarını, daha sonrasında ise iki prematüre bebeğinin bağışıklığını arttırmak için kullandı.

Ravla, geçen ay Almanya’da bir bilim kurulunun yönettiği yarışmada ödül alan iki Türk markasının biri olmasının ardından, Temmuz ayında da dünyanın en prestijli zeytinyağı yarışmalarından London IOOC’ de yine kalite dalında ülkemize Gümüş Madalya getirdi.

Zeytinyağı içerisindeki polifenollerin, kanser dahil 70’e yakın hastalığı önleyebilecek özellikte güçlü bileşen olduğuna dikkat çeken Erarslan, ek gıdaya başlanmış bebeklik döneminden ileri yaşlılık dönemine kadar yüksek bağışıklık için beslenmeye mutlaka dahil edilmesi gerektiğini iletti.

Kendi yaşamı içerisinde yakından sayısız faydasına şahit olduğu “yüksek polifenollü zeytinyağları”nı önceleri ailesi ve yakın çevresi ile buluşturmaktayken şu anda ise ürünlerini markası Ravla ile sağlıklı gıda tüketmek isteyen herkese ulaştırmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN