PTT Kargo bugün açık mı? 30 Ağustos kargolar çalışıyor mu? İşte açık kargo şirketleri listesi

PTT Kargo bugün açık mı? 30 Ağustos kargolar çalışıyor mu? İşte açık kargo şirketleri listesi

PTT Kargo bugün açık mı? sorusunun yanıtı araştırılyor. 30 Ağustos'ta pek çok kargo şirketi hizmet vermeye devam ediyor. Ancak PTT Kargo diğer resmi tatillerde de olduğu gibi bugün de kapalı olacak. İşte açık kargo şirketleri listesi...

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla resmi kurumlar bugün kapalı olacak. Kargo göndermek ya da almak isteyenler kargo şirketlerinin hangilerinin açık olduğunu merak ediyor. En fazla araştırılan kargo şirketlerinden biri de PTT Kargo oldu. "PTT Kargo açık mı?" sorusunun yanıtı ise haberimizde...

PTT KARGO BUGÜN AÇIK MI?

PTT Kargo ve nöbetçiler dışındaki PTT şubeleri her resmi tatilde olduğu gibi bu resmi tatilde de kapalı olacak. Kargo alınmayacak ve gün içerisinde kargo teslimatı yapılmayacak.

AÇIK KARGO ŞİRKETLERİ LİSTESİ

Aras Kargo açık: Hafta içi çalışma saatleri esasına göre bugün tüm şubelerinde kargo teslim alım ve gönderme işlemleri yapılabilecek.

Sürat Kargo 30 Ağustos'ta kapalı: 30 Ağustos nedeniyle tüm şubeler bugün kapalı olacak. Çağrı merkezi hizmet vermeyecek. 

MNG Kargo açık: Hafta içi çalışma saatlerine göre 30 Ağustos Cuma günü diğer günlerde olduğu gibi hizmet vermeye devam edecek.

Yurtiçi Kargo açık: Twitter hesabından yaptığı açıklamayla bugün tüm şubelerinin açık olduğunu duyurdu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN