RB Salzburg-Eintracht Frankfurt maçı 'rüzgar' nedeniyle ertelendi

RB Salzburg-Eintracht Frankfurt maçı 'rüzgar' nedeniyle ertelendi

Avusturya'nın Salzburg kentinde saatte 120 km hıza ulaşan rüzgar nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam oynanması planlanan RB Salzburg Eintracht Frankfurt maçı ertelendi.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam saat 23.00'te oynanması gereken RB Salzburg-Eintracht Frankfurt maçı olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Eintracht Frankfurt kulübünden yapılan resmi açıklamada, saatte 120 km hıza oluşan rüzgar sebebiyle RB Salzburg müsabakasının resmen ertelendiği duyuruldu.

AVANTAJ FRANKFURT'TA

RB Salzburg-Eintracht Frankfurt maçını yeni tarihi ve saatine ilişkin ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

İki takım arasında oynanan ilk karşılaşmada Eintracht Frankfurt, konuk ettiği Salzburg'u 4-1 mağlup ederek tur için önemli bir avantaj elde etmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN