Reha Beyoğlu: "Kefenimi giydim Reisimi oynadım"

Reha Beyoğlu: "Kefenimi giydim Reisimi oynadım"

'Reis' filminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı canlandıran başrol oyuncusu Reha Beyoğlu, AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı. Beyoğlu kendisine ambargo uygulandığını belirterek "Kefenimi giydim Reisimi oynadım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan 'Reis' filminde baş rol oynayan Reha Beyoğlu AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen söyleşide Balıkesirlilerle buluştu. Reha Beyoğlu söyleşide "Popülerlik konusunda asla sevdam yoktur sayısız projelere imza attım. Uluslararası boyutta oyunculuk formuna çıktım hepsini bir kenara koyuyorum. Son oynadığım proje 16 yılıma bedeldir Reis filminde Recep Tayyip Erdoğan’ı oynamaktan dolayı onurlu ve gururluyum. Bir çok değerli sanatçı arkadaşım var neden oynadın ? niye oynadın boğazına yağlı urganı niye geçirdin diye bana söyleyenler var. Benimde cevabım kefenimi giydim Reisimi oynadım bu kadar net nokta. Reis, siyasi bir film değil, tamamen Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın bizzat isminin geçtiği film. Rahmete kavuşmuş babası Ahmet Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan da filmde vardır. Bu film bir ilktir, ona benzemek kadar onurlu şerefli bir durum yoktur. Yaklaşık 200 aktör arasından seçilen bir insanım, Erdoğan’ı oynamak kolay bir şey değil, benzemek yetmez ilk önce adam olacaksın" dedi.

BENDE ERDOĞAN HASTALIĞI VAR

Filmin 3 Martta vizyona gireceğini söyleyen Beyoğlu, şöyle devam etti: "26 Şubat Cumhurbaşkanımızın doğum gününde galası yapılacak ve arkasından 3 Mart film vizyona girecek. Değerli Balıkesirliler neden sahadayım çünkü benim bir hastalığım var Recep Tayyip Erdoğan hastalığı Allah'tan şifa istemiyorum. Benim için Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyetine gönderilmiş Allah'ın bir lütfudur. Sahaya indim çünkü bu filmin Türk sinema tarihinde 1 numara olması için uğraşıyorum. Birçok ilden davet var ve benim cebime giren bir kuruş para yok arkadaşlar. Filmin gişesinden gelecek olan paranın tamamı AFAD ve Kızılay’a gidecek. Önümüzde bir handikap var bir film hatta bir kaç tane film. Zirveye çıkıp geçmemiz gereken 1 numaralı film nedir biliyor musunuz ? Recep İvedik. Şahan Gökbakar bağırmış çağırmış küfür etmiş edebilir yapmış. Ona göre film yaş sınırı almış. Burası demokrasi ülkesi kimsenin kafasına silah dayayarak sinemaya gidin demiyorlar. 7 milyon 3 yüz bin kişi bağırmayı haykırmayı sinemada izledi. Birileri not vermiş, kimileri yazmış sakın filme gitmeyin 2 saatinizi boşa harcarsınız, e be mübarek film daha vizyona girmedi. Nasıl içeride ve dışarıda dünyanın 1 numaralı adamına saldırıyorlarsa sanatta da bu filmi çekemiyorlar, hazmedemiyorlar saldırıyorlar. Eğer bir numara olursa inanın yıkılırlar. Şuan ambargo uyguluyorlar bana. Uluslararası olmama rağmen inanın bana hiç bir proje gelmiyor, gelmesin. Ben bu filimde hayatımın rolünü oynadım. Rol gelmesin hiç sıkıntı değil. Rızkımı veren Allah’tır kula minnet eylemem bu benim hayat tarzımdır bana hiç iş gelmesin elbet yaradan bir yerden rızkımızı verir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN