‘Reis’ 17 yıl sonra mahalleye döndü, mahalleli selfie kuyruğuna girdi

‘Reis’ 17 yıl sonra mahalleye döndü, mahalleli selfie kuyruğuna girdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlik döneminin anlatıldığı ‘Reis’ filminin başrol oyuncusu Reha Beyoğlu, 17 yıl önceki Erdoğan tiplemesiyle Kasımpaşa’ya gitti. Mahalleli selfie çektirmek için sıraya girdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çocukluk ve gençlik dönemlerinin anlatıldığı sinema filmi ‘Reis’in başrol oyuncusu Reha Beyoğlu, filmde 17 yıl önceki Erdoğan tiplemesiyle Kasımpaşa’ya gitti. Oyuncuyu karşılarında gören mahalleli fotoğraf çekilmek için sıraya girdi.  Beyoğlu ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kasımpaşa Mumhane Sokak’ta bulunan 34 yıllık komşularına da sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Reis filminin beklenen fragmanı yayınlandı

Erdoğan ailesinin yıllarca alışveriş yaptığı bakkaldan, aynı apartmanda oturdukları dönem komşularından Bilal Erdoğan’ın ebesi ile bir araya gelen Beyoğlu, yoğun sevgi seli ile karşılaştı. Şaşkınlıkların gizleyemeyen mahalleliden kimi “tıpkı aynı” dedi kimi de “Korumalar yanında olsa aynı Erdoğan” yorumunda bulundu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN