‘Reis’ adlı filmde, Erdoğan’ı seslendirenin Gökhan Aslan olduğu ortaya çıktı

‘Reis’ adlı filmde, Erdoğan’ı seslendirenin Gökhan Aslan olduğu ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatını konu alan ‘Reis’ adlı filmde, Erdoğan’ı seslendirenin Gökhan Aslan olduğu ortaya çıktı. Erdoğan taklidi videolarla tanındığını anlatan Aslan “Rızam dışında internette yayıldı. Kaldırılması için mahkemeye başvurdum” dedi.

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bire bir sesini taklit edip herkesi şaşırtarak fenomen olan Gökhan Aslan, Erdoğan’ın hayatının anlatıldığı ‘Reis’ filminde seslendirme yaptı. Erdoğan’a büyük bir hayranlık duyduğunu belirten 32 yaşındaki Aslan “Cumhurbaşkanım elinizi öpüp bir helallik almak en büyük hayalim”
dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan hayranlığının dönemin başbakanı olduğu ve tarihi Davos konuşması yaptığı süreçte başladığını belirten Aslan “Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşundan dolayı o günden sonra kendisine özel bir hayranlığım oldu. Çünkü ben vatanına, milletine çok bağlı olan bir insanım, bu konuda çok hassasım.

Reis filminin fragmanı

O günden sonra daha yakından takip etmeye başladım. Böylece zamanla yoğunlaştık, o kadar çok seyrettik ki artık ‘üzüm üzüme baka baka kararır’ hesabı zamanla taklidini yapmaya başladım. Gelen olumlu tepkilerden sonra devam ettim, geliştirdim kendimi, vücut dilini de çalıştım, vurgulamaları, betimlemeleri derken böyle oldu” dedi.

Arkadaşları arasında yaptığı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taklidinin kendi rızası dışında internette yayıldığını anlatan Aslan “Ertesi gün hemen Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni aradım.

Taklidi yapan kişi olduğumu söyleyip ne yapmam gerektiği konusunda görüşlerini aldım. Bana savcılığa gitmemi, videoların kaldırılması için başvuruda bulunmamı önerdiler. İzmir 7. Sulh Mahkemesi’ne giderek kaldırılması için karar çıkarttırdım” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN