Reina canisinin selfie videosu ortaya çıktı: Taksim'de keşif yapmış | Son dakika haberleri

Reina canisinin selfie videosu ortaya çıktı: Taksim'de keşif yapmış | Son dakika haberleri

Reina saldırısıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Katilin en net görüntüsüne Karar ulaştı. Reina canisinin Taksim'de selfie videosu çektiği ortaya çıktı. Görüntülerde katilin selfie çekerken yakında polis noktasını iki kez kadraja alması ise dikkat çekti. IŞİD'li teröristin saldırı için keşif yaptığı tahmin ediliyor.

KARAR HABER MERKEZİ

Eğlence kulübü Reina'da 39 kişiyi öldüren teröristin en net görüntüsüne Karar ulaştı. 

Emniyetin ulaştığı fotoğrafın ise Taksim'de teröristin çektiği selfie videosundan olduğu anlaşıldı. Karar'ın elde ettiği selfie videoda teröristin iki kez yakınlardaki polis noktasını kadraja alması dikkat çekti. Kırgız asıllı olduğu belirlenen teröristin saldırı için keşif yaptığı tahmin ediliyor.

Görüntülerin ortaya çıkması ise iki soruyu gündeme getirdi. Saldırgan yakalan dı mı? Kimliği tespit mi edildi? Selfie videosunun saldırganın cep telefonundan ya da sosyal medya hesabından alınmış olma ihtimali bu soruları gündeme getirirken, gözaltına alınanlardan birinde görüntülerin ele geçirilmiş olabileceği de belirtiliyor.

Daha önce Reina saldırısıyla ilgili gözaltıların yapıldığı Zeyrinburnu'nda teröristi yakalamak için operasyon yapılması da dikkat çekti. Bir bıçakla yaralama olayı üzerine yapılan ihbarla bölgeye giden polis ekipleri, kaçarken balkondan düşen yabancı uyruklu bir genci hastaneye kaldırdı. Yaralanan gencin teröriste benzerliği nedeniyle vatandaşların ihbarda bulunduğu öğrenildi. 

KATİLDEN SELFİE VİDEOSU

REİNA KATİLİNİN TÜM GÖRÜNTÜLERİ

Daha önce katilin Reina'ya ateş ederek girerken görüntüleri ortaya çıkmıştı. Saldırıdan birkaç sonra çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde saldırganın önce polis ve güvenlik görevlisini öldürdüğü görülüyordu. Saldırganın olaydan sonra kaçarken ve saldırıdan hemen sonra kıyafetini çıkarırken kameralara yansıyan fotoğrafı da yayınlanmıştı. 

İşte saldırganın şimdiye kadar ortaya çıkan görüntüleri ve videoları:

SALDIRI ANI GÖRÜNTÜLERİ:

TÜRKİYE'YE GİRERKEN GÖRÜNTÜLENDİ:

17-01/01/3dacf77e-b8ae-42d4-ba98-5e09eefd2d2d-1483232349.jpg

17-01/02/7d20cfd6-0028-4b6f-9eb3-577cc6d36c3c.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN