Ortaköy Reina saldırganının taksiyle kaçış anı ortaya çıktı | Video haberleri

Ortaköy Reina saldırganının taksiyle kaçış anı ortaya çıktı | Video haberleri

Ortaköy'deki gece kulübü Reina'da 39 kişinin öldüğü saldırıyı gerçekleştiren teröristin olay yerinden uzaklaştıktan sonraki görüntüleri yayınlandı. Taksiciyle tartışan saldırganın bir başka taksiye binerek olay yerinden uzaklaştığı kameralara yansıyor.

Reina'ya yılbaşı gecesi düzenlenen terör saldırısını gerçekleştiren teröristin yeni fotoğrafları ve videoları ortaya çıkmaya devam ediyor.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, izledikleri güvenlik kamera görüntülerinden saldırganın bir başka görüntüsüne ulaştı.

SALDIRGANIN İLK GÖRÜNTÜSÜ

TEM ekipleri saldırganın yerini belirlemek için çalışmaları sürüyor.

ORTAKÖY SALDIRGANI BÖYLE KAÇMIŞ

Ortaköy'de 39 kişinin öldüğü saldıryı gerçekleştiren teröristin olay yerinden uzaklaştıktan sonraki görüntüleri ortaya çıktı.

İşte o anlar saniye saniye böyle görüntülendi;

TAKSİYLE KAÇIŞ ANI

Habertürk muhabiri Osman Girgin, Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında yayınlanan görüntülerle ilgili bilgi verdi ve saldırganın olay yerinden taksi ile uzaklaştığınnı daha sonra da araçtan indiğinin görüldüğünü aktardı. 

Taksiciyle tartışan saldırganın bir başka taksiye binerek olay yerinden uzaklaştığı kameralara yansıyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN