Zeytinburnu’nda Reina saldırısı operasyonunu emniyet doğrulamadı | Son dakika haberleri

Zeytinburnu’nda Reina saldırısı operasyonunu emniyet doğrulamadı | Son dakika haberleri

İstanbul'dan son dakika haberi: Ortaköy’de gece kulübüne silahlı saldırıda bulunan teröristin yakalanması için çalışmalarını sürdüren polisin, bir ihbar üzerine Zeytinburnu’nda bir eve operasyon düzenlediği öğrenildi. Emniyet kaynakları ise iddiaları doğrulamadı ve adli vaka olduğunu belirtti.

İstanbul'dan gelen bir son dakika haberine göre Ortaköy’de gece kulübüne saldırı düzenleyen zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdüren polis, Zeytinburnu’nda bir eve operasyon düzenledi.

ADRESTE BULUNAMADI

Ortaköy’de gece kulübüne saldırı düzenleyen teröristi arama çalışmaları sürerken, polis Zeytinburnu’nda bir eve operasyon düzenledi. Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren ekipler, Zeytinburnu Nuri Paşa Mahallesi 63. Sokak’taki eve akşam saatlerinde operasyon düzenledi. Özel Harekat polislerinin katılımıyla havadan helikopter destekli düzenlenen operasyon sırasında ekipler adresin bulunduğu sokak ile çevre sokakları tamamen kapattı. Çevrede yoğun güvenlik önlemi alan polisin saldırganın saklandığı iddia edilen adreste saldırganı bulamadığı öğrenildi. Çevre sokaklardaki önlemleri sona erdiren polisin ihbarın yapıldığı adreste incelemeleri devam ediyor.

İstanbul Ortaköy'deki ünlü eğlence mekanı Reina'ya saldıran ve 39 kişiyi katleden teröristin yakalanması için çalışmalar sürüyor. İHA, teröristin bulunma ihtimalinin olduğu bir eve operasyon düzenlendiğini duyurdu.

EMNİYET DOĞRULAMADI

Ortaköy’de gece kulübüne saldırı düzenleyen zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdüren polisin, Zeytinburnu’nda bir eve operasyon düzenlediği iddiasını emniyet doğrulamadı. Bıçaklı yaralama vakasından kaçmaya çalışan yabancı uyruklu birinin balkondan düşmesi üzerine ihbar geldiği belirtildi. Emniyet kaynakları da olayın adli vaka olduğunu duyurdu. 

17-01/02/1-1483383920.jpg

Zeytinburnu'nda yoğun güvenlik önlemleri alınırken  polis helikopterinin de operasyonda yer aldığı belirtiliyor. 

17-01/02/1-1483384392.jpg

İSTANBUL/İHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN