Ressam Ahmet Güneştekin tweet attı, Türkiye Eren'in çığlığını duydu

Ressam Ahmet Güneştekin tweet attı, Türkiye Eren'in çığlığını duydu

Türkiye, Batman'da yüzü yanan 6 yaşındaki Eren Çaktu'nun yardım çığlığını ressam Ahmet Güneştekin'in attığı tweet'le duydu. Vücudunda oluşan izler nedeniyle aynalara küsen Eren için Güneştekin, Twitter'dan "Bu 6 yaşındaki çocuğun babası Nihat kardeşim, hayatının siyah olduğunu ve beyaza dönmesini istiyor" çağrısı yaptı.

Türkiye, yüzü yanan 6 yaşındaki Eren'nin çığlığını, ressam Ahmet Güneştekin'in attığı bir tweet'le duydu ve desteğe koştu.

Hilal Mahallesi 3731 Sokak'ta Çaktu ailesine ait evde, çocukların oynadığı kibritin alev alması sonucu yangın çıktı. Çıkan yangında ailenin 3 çocuğu mahsur kaldı. Ailenin 6 yaşındaki çocuğu Eren, vücudunda oluşan izler yüzünden aynalara küstü, sokağa çıkamaz oldu. Kaygılı Baba Nihat Çaktu "Oğlum olayın şokunu atlatamadı. Geceleri korkarak uyanıyor. Vücudunun tamamı yanık. Dışarı çıktığında ağlayarak geliyor. Çünkü arkadaşları ondan korkuyor. Bodrum Hastanesi'ne gittim. Tedavi için yüklü bir para lazım. İŞKUR'da geçici işçi olarak çalışıyorum. Maddi olanağım yok" dedi.

GÜNEŞTEKİN EREN'İN SESİNİ DUYDU

Minik Eren'in yardım çığlığını duyan ressam Ahmet Güneştekin sosyal medya hesabından "Bu 6 yaşındaki çocuğun babası Nihat kardeşim, hayatının siyah olduğunu ve beyaza dönmesini istiyor. Talihsiz bir kaza sonucu yüzü yanan evladıyla okulda alay ediliyormuş. Ricası var, lütfen çocuklara bu tür talihsizliklerin herkesin başına gelebileceğini anlatıp bilinçlendirelim" çağrısı yaptı. Güneştekin'in .çağrısının ardından Türkiye'nin dört bir yanından minik Eren için yardım mesajları geldi. 

İş insanı Sezgin Baran'dan sonra Fettah Tamince de Eren'in tedavisine destek olacağını belirtti. Tamince, Eren'in tedavi göreceği hastanenin Bodrum'da olması nedeniyle ailesini Bodrum Rixos'ta misafir etme ile maddi destek sözü verdi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN