Rüyada beyaz fare görmenin tabiri ve yorumu | Rüyada beyaz fare görmek ne anlama geliyor?

Rüyada beyaz fare görmenin tabiri ve yorumu | Rüyada beyaz fare görmek ne anlama geliyor?

Rüyada beyaz fare görmek, rüya sahibinin hayatında meydana gelecek olan bazı sıkıntı ve problemleri işaret eder. karar.com olarak, farklı şekillerde görülen ve farklı anlamları bulunan rüyada beyaz fare görmekle ilgili bilmeniz gerekenleri bir araya getirdik…

Rüyada beyaz fare görmek, kişinin yakın zamanda üzülmesine neden olabilecek birtakım olaylar yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Haberimizde, beyaz fare yakaladığını görmek, beyaz fare yediğini görmek ev beyaz fare öldürdüğünü görmek gibi farklı rüya tabirlerini bulabilirsiniz…

RÜYADA BEYAZ FARE GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada beyaz fare görmek, rüya yorumcuları tarafından pek hayırlı bir rüya olarak tabir edilmez. Genellikle rüya sahibinin hayatında bazı sıkıntı ve problemlerin habercisi olan rüyada beyaz fare görmek, kimi rüya yorumcularına göre ise uğursuzluk anlamını taşır.

Rüyada beyaz fare görmek, rüya sahibinin önemli olmayan konularda gereksiz kaygı duyduğunun habercisi olarak yorumlanır. Bununla birlikte farklı kaynaklara göre ise, rüyada beyaz fare gören kişi, işlemediği bir suç yüzünden iftiraya uğrar.

Rüyada beyaz fare görmek, kişinin sıkıntılarla dolu bir yaşam süreceğine, pek çok hastalıkla boğuşmak zorunda kalacağına, korku duyacağı olaylar yaşayacağına ve evlilik hayatında problemler yaşayacağına delalet eder.

BEYAZ FARE YAKALADIĞINI GÖRMEK

Rüyada beyaz fare yakaladığını görmek, rüyayı gören kişinin yanında dostu gibi duran ancak ona düşmanlık etmek için fırsat bekleyen kişiler olduğuna işaret eder.

BEYAZ FARE YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada beyaz fare yediğini görmek, rüya sahibinin kazancına haram karıştırdığı anlamını taşır.

BEYAZ FARE ÖLDÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada beyaz fare öldürdüğünü görmek, hayırlı bir rüyadır ve rüya sahibinin hem eğitim hem de çalışma hayatında önüne çıkan problemleri çözeceğine, dost gibi görünen düşmanlarını fark ederek onlardan uzaklaşacağına ve bundan dolayı fayda göreceğine delalet eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

BEYAZ FARE BESLEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada beyaz fare beslediğini görmek, rüyayı gören kişinin başarı sağlayacağına ancak bazı kişiler tarafından bu başarıların küçük görüleceğine delalet eder.

20-02/19/beyaz-farejpgg.jpg

BEYAZ FARE SEVDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada beyaz fare sevdiğini görmek, kişinin kedine zarar veren kişileri anlamayacak kadar kör olduğuna ve hala onları korumaya devam ettiğine işaret eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN