Rüyada horoz görmek nasıl yorumlanır? Rüyada horoz görmenin tabiri

Rüyada horoz görmek nasıl yorumlanır? Rüyada horoz görmenin tabiri

Rüyada horoz görmek, erkek çocuğu temsil eder. Rüyasında horoz gören kişinin bir erkek bebeği dünyaya gelir. Görülme şeklinde göre farklı anlamlar taşıyan rüyada horoz görmekle ilgili en iyi rüya tabirleri karar.com’da…

 

Rüyada horoz görmek hem kişinin sıkıntılarından kurtulacağına hem de kişinin kültürlü ve zeki bir kişi olduğuna işaret eder. Rüyada beyaz horoz görmek, siyah horoz görmek, ölü horoz görmek ise farklı şekilde yorumlanır. İşte ayrıntılarıyla rüyada horoz görmenin tabirleri…

RÜYADA HOROZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada horoz görmek, rüya sahibinin dert ve sıkıntılardan kurtulmasına, karşısına çıkan problemlerin kısa zamanda çözülmesine delalet eder. Aynı zamanda kimi rüya tabirlerine göre, rüyasında horoz gören kişinin bir erkek evladı olur.

Rüyada horoz görmek, bazı rüya yorumcularına göre, rüya sahibinin akıllı bilgili ve kültürlü biri olduğuna ve çevresinin de kültürlü kişilerden oluştuğuna delalet eder.

BEYAZ HOROZ GÖRMEK

Rüyada beyaz horoz görmek, rüya sahibinin çok çalışarak hayalini kurduğu hayata kavuşacağına ancak elinde olanların kıymetini bilmesini sağlayacak olayalar yaşayacağına delalet eder. Kimi rüya yorumcularında göre ise, rüyasında beyaz horoz gören kişi eğitim hayatında başarılı olur.

SİYAH HOROZ GÖRMEK

Rüyada siyah horoz görmek, bir işi olmayan rüya sahibinin yeniden çalışma hayatına gireceğine ve yoğunluğu nedeniyle ailesi ile vakit geçiremeyeceğine, onlara zaman ayıramayacağına işaret eder. Kimilerine göre ise, rüyada görülen horoz, kişinin başarılarını ve yeni dostları temsil eder.

ÖLÜ HOROZ GÖRMEK

Rüyada ölü horoz görmek, kişinin elde edeceği kazançta başkalarının gözü olacağı, sağlığı için iyi beslenmesi gerekeceği, kendine zararı bulunan alışkanlıklardan uzaklaşması gerekeceği şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte bu rüya, rüya sahibinin ailesinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalet eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

HOROZ ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada horoz aldığını görmek, rüya sahibinin kaybettiklerine tekrar kavuşacağı anlamını taşır ve kişinin hayırlı bir çocuğu olur.

19-12/09/ruyada-horoz-gormek.jpg

KIRMIZI HOROZ GÖRMEK

Rüyada kırmızı horoz görmek, rüya sahibinin gönül işlerinde güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder. Aynı zamanda kişinin kötü niyetli insanlara karşı dikkatli olması gerektiği anlamını taşır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN