Rüyada yavru kedi görmek ne anlama geliyor?

Rüyada yavru kedi görmek ne anlama geliyor?

Rüyada yavru kedi görmek, hemen her rüya tabircisi tarafından farklı şekillerde yorumlanır. Hizmetçi, kötü kadın veya ev halkından birini temsil eder. Rüyada yavru kedi görmekle ilgili en ayrıntılı yorumlar karar.com’da…

 

Rüyada yavru kedi görmek, çok çeşitli anlamlara gelir. Rüya tabircileri rüyada görülen yavru kedi ile ilgili farklı yorumlarda bulunmuştur. Kimilerine göre ev halkından olan bir hırsızı işaret ederken kimilerine göre ise, kötü huylu bir kadını temsil etmektedir. İşte ayrıntılar…

RÜYADA YAVRU KEDİ GÖRMEK EN DEMEK?

Rüyada yavru kedi görmek, rüya sahibinin hastalanacağına delalet eder. Bu hastalık uzun süreli olacak ve kişiyi zorlayacak demektir. Farklı rüya yorumcularına göre ise, rüyayı gören kişinin önce hastalanacağına, sonra hastalıktan kurtulacağına ancak bu sefer de ona keder verici bir olay yaşayacağına, bir süre sonra feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada yavru kedi görmek, bir diğer rüya yorumunda ise, rüya sahibinin kazancından ve malından faydalanmak isteyen biri olduğuna ancak kişinin bunu fark ederek, o kötü niyetli kişiyi kendinden uzaklaştıracağına işaret eder.

YAVRU KEDİ ÖLÜSÜ GÖRMEK

Rüyada yavru kedi ölüsü görmek, rüya sahibinin iş arkadaşlarından veya ailesinden birinin yaptığı dedikodu ya da hırsızlık nedeniyle işinden kovulacağı şeklinde yorumlanır.

YAVRU KEDİ EMZİRDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada yavru kedi emzirdiğini görmek, rüyayı gören kişinin yanında çalışan, bir dediğini iki etmeyen ve her işini halleden birine çok darlandığı bir anda yardım elini uzatacağı anlamını taşır.

SİYAH YAVRU KEDİ GÖRMEK

Rüyada siyah yavru kedi görmek, rüyayı gören kişinin ve ailesinin birbirlerine karşı olan ilgisiz tavırları nedeniyle içerleyeceği ve artık birbirlerine sırtını döneceği şeklinde yorumlanır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

YAVRU KEDİ BESLEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek, rüya sahibinin zamanında yardımda bulunduğu kişilerin, kendisinin ihtiyacı olduğu anda özellikle para meselesi konu olduğunda yardım eli uzatacaklarına delalet eder.

19-12/10/yavru-kedi.jpg

BEYAZ YAVRU KEDİ GÖRMEK

Rüyada beyaz yavru kedi görmek, karı koca arasındaki sorunların fark edilip, bu sorunları aşmak için çalışılacağı şeklinde yorumlanır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN