Danla Bilic gözaltı sonrası sessizliğini bozdu

Danla Bilic gözaltı sonrası sessizliğini bozdu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında sabah saatlerinde gözaltına alınan isimler arasında yer alan Danla Bilic, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Bilic’ten ilk açıklama geldi.

Soruşturma çerçevesinde İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sabah erken saatlerde bazı ünlü isimlerin adreslerine operasyon düzenledi. Çalışma kapsamında Aleyna Tilki, İrem Sak, Danla Bilic ve Mümmine Senna Yıldız gözaltına alındı.

TESTLERİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alınan isimlerden saç ve kan örnekleri alındı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından Danla Bilic serbest bırakıldı.

“TEST İSTENİRSE ELBETTE VERİRİZ”

Danla Bilic, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sürece ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Jandarma ekiplerinin tutumuna teşekkür eden Bilic, test sonuçlarının gelecek hafta belli olacağını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN