Rüyada manda görmek ne demek? Sıkıntılara karşı sabır göstermektir

Rüyada manda görmek ne demek? Sıkıntılara karşı sabır göstermektir

Rüyada manda görmek, rüyayı gören kişinin sahip olduğu güzel hasletlere işaret eder. Rüya sahibi çevresindeki olay ve sıkıntılara karşı müthiş bir sabır göstermektedir. Rüyada manda görmek kişinin sahip olduğu karakter sayesinde toplum içinde küçük düşmez bunu engellemek için elinden geleni yapıyor demektir. İşte, rüyada manda görmenin tabiri...

Rüyada manda görmek, genel itibarıyla olumlu bir rüya olarak yorumlanır. Görülme şekline göre farklı şekillerde yorumlansa bile rüyada manda görmek rüya sahibinin Peygamber gibi sabırlı olduğu anlamını taşır. Rüyada manda kovalaması ve manda kesmek de çeşitli tabirlere sahiptir.

RÜYADA MANDA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada manda görmek, rüyayı gören kişinin aslında pek çok kişinin olmak istediği ama olamadığı bir karakterde olduğuna işret eder. Rüya sahibi öyle bir sabra sahiptir ki başına ne gelirse gelsin, ona sükût içinde cevap verir, vakur tavrına devam eder. En can sıkıcı ve üzücü olaylar karşısında bile onun sesi çıkmaz çünkü rüyasında manda gören kişi sonsuz bir sabra sahiptir.

Rüyada manda görmek, aynı zamanda rüya sahibinin toplum içinde küçük düşmeye rezil olmaya tahammülü olmadığı için sonuna kadar dişini sıktığına ve özellikle ilişkilerinde çok cefakar biri olduğuna işaret eder.

RÜYADA MANDA KOVALADIĞINI GÖRMEK

Rüyada manda kovaladığını görmek, rüya sahibinin peşinde koştuğu büyük ve çok karlı çıkacağı bir iş olduğuna ve bu işin kişinin rüyasına girdiğine işaret eder. Rüya sahibi bu işin hayaliyle devamlı meşgul oluyor ve deyim yerindeyse devamlı bu iş ile yatıp kalkıyordur.

RÜYADA MANDA KESTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada manda kestiğini görmek, rüya sahibinin içinde bulunduğu ortak bir işten çok karlı çıkacağı ve bu kardan en büyük payı alacağına delalet eder. Bu kazanç, rüyayı gören kişinin hayatının kolaylaşmasına ve üzerindeki yükün hafiflemesine yol açacaktır.

RÜYADA MANDA SÜRÜSÜ GÖRMEK

Rüyada manda sürüsü görmek, bulunun bölgede hayat şartlarının ağırlaşacağına, her şeyin fiyatının katlanarak artacağına ve alım gücünün düşeceğine delalet eder. Bu rüya sadece gören kişiyi değil içinde bulunduğu toplumunda etkileneceği olaylardan haber verir.

RÜYADA MANDA SAĞDIĞINI GÖRMEK

Rüyada manda sağdığını görmek, kazanç ve rızık olarak tabir edilir. Kişi rüyasında mandadan ne kadar süt sağarsa o kadar kazanca kavuşur. Aynı zamanda rüyada manda sağdığını görmek, rüya sahibinin eline toplu para geçeceği anlamını da taşır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN