Rüyada salatalık görmenin tabiri | Rüyada salatalık görmek iyi midir kötü müdür?

Rüyada salatalık görmenin tabiri | Rüyada salatalık görmek iyi midir kötü müdür?

Rüyada salatalık görmek, hangi mevsimde görüldüğüne göre farklı anlamlara taşır. Mevsiminde görülen salatalık, olumlu bir şekilde yorumlanırken, mevsimi dışında görülürse hayırsız gelişmelere delalet eder. Rüyada salatalık görmekle ilgili tüm rüya tabirleri karar.com’da…

 

Rüyada salatalık görmek, kimi rüya tabirlerinde hastalıktan kurtulmaya ferahlamaya ve huzura ermeye işaret eder. Rüyada salatalık topladığını görmek, salatalık aldığını görmek gibi çeşitli şekillerde görülen rüyada salatalık görmekle ilgili en iyi yorumlar haberimizde…

RÜYADA SALATALIK GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada salatalık görmek, rüya sahibinin bu rüyayı gördüğü mevsimde salatalık yetişip yetişmediğine göre farklı anlamlara taşır. Kişi eğer, rüyasındaki salatalığı mevsiminde görmüş ise, bu, kişinin haram bulaşmadan kazanacağı gelire, kısmetinin açılacağına, borçlarından kurtulacağına ve işlerinde yükseleceğine delalet eder. Ancak kişi mevsiminin dışında rüyasında salatalık görmüş ise, bu, rüya sahibinin eline geçecek helal olmayan kazancı ve huzursuz yaşanacak günleri işaret eder.

SALATALIK TOPLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada salatalık topladığını görmek, rızkı ve bereketi temsil eder. Rüya sahibinin devamlı eline geçecek olan parayı ve kazancının bollaşmasına delalet eder. Eğer kişi, henüz koparılmamış dalında salatalık gördü ise, cimrilik olarak yorumlanır. Rüyasında salatalık topladığını gören kişi bekar bir erkek ise, namuslu bir kadın ile evleneceğine, Eğer rüyayı gören kişi bekar bir kadın ise onunda namuslu bir erkek ile evleneceğine delalet eder.

SALATALIK ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada salatalık aldığını görmek, evli bir erkek olan rüya sahibi için arısının hamile kalacağına işaret eder. Rüyasında salatalık aldığını gören kişi bir kadın ise, kocasının işlerinin güzel devam edeceğine ve kazancının artacağına delalet eder.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

SALATALIK ÇİĞNEİDĞİNİ GÖRMEK

Rüyada salatalık çiğnediğini görmek, zorlu ve sıkıntılı bir süreç içinde olan rüya sahibinin bu durumdan kurtularak rahata ereceği şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda bu rüya, kişinin ailesi ile birtakım tartışmalar yaşayacağı anlamını taşır.

19-12/19/salatalikjpgg.jpg

SALATALIK TARLASI GÖRMEK

Rüyada salatalık tarlası görmek, rüya sahibinin çalışma hayatında başarılar elde edeceği, işlerinin yolunda gideceği ve ona zarar vermek isteyen kişilerin planlarının işlemeyeceği şeklinde yorumlanır.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN