Rüyada tabanca görmek ne anlama geliyor? Rüyada tabanca görmenin yorumu

Rüyada tabanca görmek ne anlama geliyor? Rüyada tabanca görmenin yorumu

Rüyada tabanca görmek, genellikle hayırlı anlamlara sahiptir. Başarı, makam, mevki, güç, iktidar ve rütbe il ilişkilendirilen rüyada tabanca görmekle ilgili en ayrıntılı rüya tabirlerini karar.com’da bulabilirsiniz…

 

Rüyada tabanca görmek, rüya sahibinin dertlerden kurtulmasına ve güvende olmasına delalet eder. Rüyada tabanca ile ateş ettiğini görmek, tabancayla vurulduğunu görmek gibi farklı rüya tabirlerini haberimizde bir araya getirdik…

RÜYADA TABANCA GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada tabanca görmek, rüya sahibinin çevresinde olan rakiplerine ve kişinin bu rakipleri geride bırakmak için çok çalışması gerektiğine delalet eder. Bununla birlikte rüyada görülen tabanca, kişinin toplum içinde itibar kazanacağına, kudret sahibi biri olacağına, çalışma hayatında yükseleceğine de işaret eder.

Rüyada tabanca görmek, kimi rüya tabirlerinde ise, kişinin korkmasını gerektirecek durumlardan tamamen uzaklaşacağı ve güvende olacağı şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda rüyada tabanca gören kişinin şansı ve bahtı açık olur, önüne hayırlı fırsatlar çıkar.

TABANCAYLA ATEŞ ETTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada tabancayla ateş ettiğini görmek, rüya sahibinin üzülmesine neden olacak olaylar yaşayacağı, iftiraya uğrayacağı ve suçu olmayan bir konudan dolayı zarar göreceği şeklinde yorumlanır. Farklı rüya tabirlerinde ise, rüyada tabancayla ateş etmek, rüyayı gören kişinin türlü günahlar işleyeceği anlamını taşır. Rüyasında tabancayla ateş ettiğini gören kişinin evinde huzuru kaçar ve aile içinde tartışmalar yaşanır.

TABANCA SAKLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada tabanca sakladığını görmek, yaşanacak güzel ve huzur dolu günlerin habercisidir. Rüya yorumcularına göre, rüyada tabanca sakladığını gören kişiler, kavga ve tartışmayı sevmeyen ve mümkün mertebe münakaşadan kaçınan kimselerdir. Rüyada tabanca sakladığını görmek, rüya sahibinin hem kendi hem de ailesinin iyiliği için kişinin başını belaya sokmaktan kaçındığına delalet eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

TABANCAYLA VURULDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek, rüya sahibinin art niyetli kişilerden korunmak için çeşitli önlemler aldığına ve bu önlemler sayesinde işlerinin iyi gideceğine ve karşılaştığı problemlerin çözüleceğine delalet eder.

19-12/17/tabancajpgg.jpg

TABANCA ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada tabanca aldığını görmek, rüya sahibinin hem çalışma hem de özel hayatında işlerin yolunda gideceği, hayatının güzel bir döneme gireceği ve dertlerinin son bulacağı şeklinde yorumlanır.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN