7 gün boyunca sadece su içti, değişimi görünce şok yaşadı! Bir haftada 11 kilo verdi

7 gün boyunca sadece su içti, değişimi görünce şok yaşadı! Bir haftada 11 kilo verdi

Hakkari Şemdinli’de yaşayan Mihriban Yılmaz isimli vatandaş 7 gün boyunca sadece su içti, değişimi görünce şok yaşadı. Arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine bu yönteme başvuran Yılmaz, bir haftada 11 kilo verdi…

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Mihriban Yılmaz, arkadaşlarıyla girdiği iddia sonucu bir karar aldı. Bu karar kapsamında zayıflamayı hedefleyen Yılmaz, 1 hafta içinde 11 kilo vermeyi başardı…

1 HAFTA BOYUNCA SADECE SU İÇTİ

27 yaşındaki Mihriban Yılmaz “İnsan yemeden yaşar mı” diyen arkadaşı ile iddiaya girerek 7 gün boyunca aç kalmayı göze aldı. Bu 7 günlük süreçte yalnızca su içen Yılmaz, doktor kontrolünde kan tahlilleri ile testlerini yaptırmayı da ihmal etmedi.

yeni-proje-22.jpg

Açlığının 4’üncü gününde mide krampları, 5’inci gününde de şiddetli sırt ve bacak ağrıları geçirdiğini söyleyen 27 yaşındaki Yılmaz, 65 kiloyla başladığı su diyetini 11 kilo vererek 54 kilo ile sonlandırdı.

UZMANLAR RİSKLİ BULUYOR

Uzmanlar ise uzun süreli su diyetinin sağlıklı bir yöntem olmadığını, kan şekerinde ani düşüşlere yol açabileceğini, kalp ve böbreklere zarar verebileceğini söylüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN