Ayağınızın altına limon sürün mucizeyi gözlerinizle görün! Geceleri bunu deneyin sabah şoke olacaksınız

Ayağınızın altına limon sürün mucizeyi gözlerinizle görün! Geceleri bunu deneyin sabah şoke olacaksınız

Hemen hemen herkes yüz bakımına çok önem veriyor ama vücudumuzun bütün yükünü taşıyan ayakları ihmal ediyor. Size vereceğimiz basit tavsiye ile ayaklarınızda yapacağınız basit işlem bütün hayatınızı değiştirecek nitelikte...

Doğru ürünleri kullanmaya özen göstererek yüzümüze çok dikkat ediyoruz. Yüz en çok dikkat çeken kısım olduğu için ona gereken önemi vermek kesinlikle önemlidir; peki ya ayaklar? Ayaklarınızı ihmal etmeyin, bakımsız ayaklar sizi daha büyük belaya sokabilir.

Vücudumuzun bütün yükünü taşıyan ayaklarımıza gerçekten hakkettiği değeri veriyor muyuz? Peki, ayaklarınıza gereken önemi vermeye hazır mısınız? O zaman neden ayaklarınıza limon kullanmanız gerektiğine dair bu nedenleri bir düşünün. Evet doğru okudunuz limon. Çok temel kaynaklarımızı mağazadan satın alınan mallar lehine gözden kaçırmamız oldukça üzücü bir durum.

Limon, her evde bulunabilen böyle bir bileşendir. Bu küçük narenciye, ayaklarınız için harikalar yaratabilir. Ayaklar için limon kullanma nedenleri çoktur ve faydaları da öyle. İşte bazı çok temel faydalar, ancak çok önemli olanlar.

limon-5416.jpg

PEELİNG

Kuru ve ölü derinin birikmesi ayaklarımıza yorgun ve yıpranmış bir görünüm verir. Bunun çaresi iyi bir şekilde pul pul dökmek ve cildi yenilemektir. Limon peelingi bu amaç için mükemmeldir. Ovalama yapmak için limonun herhangi bir bölümünü kullanabilirsiniz.

AYDINLATIN

Limon bir narenciyedir ve bu nedenle doğası gereği asidiktir. Limonun bu özelliği cildi ve tırnakları aydınlatmaya yardımcı olarak ayaklarınıza taze bir his verir. Bir kase ılık suya 2-3 limonun suyunu ekleyerek bir limon ayağını ıslatın. Daha egzotik ve asil yapmak için gül yaprakları ekleyebilirsiniz. Ancak ana bileşen, yorgun ayakları aydınlatmaya yardımcı olacak limon olarak kalır.

TAZELEME

Ayaklarınızı limonla ovaladığınızda ve yıkadığınızda tazelenmiş hissedersiniz; ancak bir bileşen olarak limonla yapıldığında faydalar daha da artar. Ayaklarınıza limon sürmenizin nedenlerinden biri de budur. Ayak banyosu olarak kullanın veya yarım limonun üzerine birkaç damla bal dökün ve bir süre ayaklarınıza ve tırnaklarınıza sürün. Kısa sürede ferahlatıcı bir etki yaşayacaksınız. Bunu ılık bir yıkama ve bir nemlendiricinin iyi bir şekilde sürülmesi ile takip edin.

KOKUDAN KURTULUN

Ayaklar için limon kullanma sebepleri sadece güzellik ve görünümle sınırlı değildir. Güzel görünen ayaklar da güzel kokmalıdır. Kötü ayak kokusundan duyduğun utancı hiçbir kelime anlatamaz. Bir limon ayak banyosu ve ardından bir ovma ve ardından limon esansiyel yağı içeren bir nemlendirici sadece kendinizi iyi hissettirmeyecek, aynı zamanda güzel kokmanızı da sağlayacaktır.

ayak-kokusunu-onlemek-icin-neler-yapilab-c6f5.jpg

RAHATLAYIN

İş yerinde yorucu bir günün ardından, özellikle bütün gün ayaktaysanız, ayakların biraz şımartılmaya ihtiyacı vardır. Ayaklarınızı rahatlatmanın en iyi yolu onlara limon banyosu yapmaktır. Büyük bir kapta ılık su, yarım bardak bal ve bir limonun suyunu karıştırın. Bu banyo sadece ölü deriyi atmakla kalmayacak, aynı zamanda yorgun ayakları da rahatlatacaktır. Gerekirse ölü deri hücrelerini ovalayın ve şımartmayı tamamlamak için iyi bir nemlendirici uygulayın.

EKONOMİK VE DOĞAL

Ayaklarınız için limon kullanmanızın nedenlerinden biri de fiyat faktörüdür. Markalı ve pahalı ürünler cebinizde çok ağırdır. Ayrıca hangi ürünün bize uygun olacağından her zaman emin olamayız. Limon durumunda öyle değil. Raflardaki güzellik ürünlerinden çok daha ucuza mal olduğu ve doğal bir ürün olduğu konusunda hiçbir şüphe yoktur ve her zaman güvenli ve emindir. Kilerimizdeki mütevazi küçük sarı narenciye, ayakları şımartmak ve kendilerini özel hissettirmek için mükemmel bir malzemedir. Ayaklarınıza gereken önemi verin ve rahat ve şık bir şekilde yürüyün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN