Ayvaya limon sıkmak yerine bunu deneyin! Üzerine 1 kaşık ekleyin hem tok kalın hem de zayıflayın

Ayvaya limon sıkmak yerine bunu deneyin! Üzerine 1 kaşık ekleyin hem tok kalın hem de zayıflayın

Kış aylarında bolca tüketilen ayvayı birçok kişi limonla yemeyi tercih ediyor. Ancak ayvanın üzerine bir kaşık Türk kahvesi döktüğünüzde neler olacağını biliyor musunuz? Asıl faydaları bu şekilde ortaya çıkıyor. İşte ayvanın en faydalı tüketim şekli…

Kış aylarında tatlısından tuzlusuna kadar pek çok farklı çeşidi ile sofraları süsleyen ayva içerisinde barındırdığı vitamin ve mineraller ile sağlık açısından son derece önemli bir besindir. İçerisinde barındırdığı yüksek lif oranı ile tok tutma özelliği bulunan ayva çoğunlukla limon ile birlikte tüketiliyor. Bu şekilde de faydalı olduğu bilinirken asıl faydası Türk Kahvesi ile birleştiğinde ortaya çıkıyor. İşte ayvanın en faydalı tüketim şekli…

ÜZERİNE BİR KAŞIK EKLEYİN

İçerisinde barındırdığı vitamin ve mineraller açısından son derece faydalı meyveler arasında yer alan ayva tokluk hissiyatını arttırmaktadır. Bu özelliği ile birlikte diyet yapanların en çok tükettiği meyveler arasında yer alan ayva saçları güçlendirirken mide bağırsak hastalıklarına da iyi gelmektedir. Kış aylarında vücudu koruma altına alan ayva kalorisi düşük olduğu için kilo alımını da engelliyor.

kahveli-ayva.jpg

Ayva tüketirken çoğu kişi üzerine birkaç damla limon eklemektedir. Bu yöntemin faydalı olduğu biliniyor ancak hiç ayvayı limon yerine Türk kahvesi ile denediniz mi? Demir, bakır ve çinko gibi mineraller bakımından oldukça zengin olan ayva sağlıklı bir yaşamın en önemli parçalarından biridir.

kahve-ve-ayva.jpg

Sosyal medyada oldukça popüler bir hale dönüşen ayva ve Türk kahvesi uyumu herkes tarafından uygulanmaya başladı. Türk kahvesinin metabolizmayı hızlandırıcı özelliği bulunurken ayvanın da tok tutma özelliği ile birleştiğinde mükemmel bir ikili ortaya çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN