Beyaz Saray'da koronavirüs alarmı: Jill Biden'in testi pozitif

Beyaz Saray'da koronavirüs alarmı: Jill Biden'in testi pozitif

Beyaz Saray’da aylar sonra koronavirüs alarmı verildi. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden koronavirüse yakalandı. Joe Biden ise 2022 yılının temmuz ayında da koronavirüse yakalanmıştı. Öte yandan G-20 Zirvesi için Perşembe Günü Hindistan’a gitmesi planlanan Biden’ın programında bir değişiklik olup olmayacağı duyurulmadı.

17 Kasım 2019 tarihinde Çin'in Hubei bölgesinin başkenti olan Vuhan'da ortaya çıkan Kovid-19 salgını etkisini göstermeye devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın koronavirüse yakalandığı belirtildi.

HAFİF SEMPTOMLAR GÖSTERİYOR

NTV'de yer alan habere göre, 72 yaşındaki 'First Lady'nin Kovid-19 testi pozitif çıktı.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, hafif semptomlar gösteren Jill Biden'ın Delaware'deki evinde dinlendiği söylendi.

Biden'ın eşi coronavirüse yakalandı

DÜZENLİ OLARAK TEST YAPILACAK

80 yaşındaki ABD Başkanı Biden'a yapılan testin sonucunun ise negatif olduğu belirtildi.

Açıklamada, ABD Başkanı'nın sağlık durumunun yakından izlendiği ve haftanın kalanında düzenli olarak test yapılacağı kaydedildi.

G-20 Zirvesi için Perşembe Günü Hindistan’a gitmesi planlanan Biden’ın programında bir değişiklik olup olmayacağı duyurulmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN