Biber sevmeyen bile bu biberden avuç avuç yiyecek! Prof. Dr. Sönmez faydalarını anlattı duyan manava koştu

Biber sevmeyen bile bu biberden avuç avuç yiyecek! Prof. Dr. Sönmez faydalarını anlattı duyan manava koştu

Faydalarını duyan manava markete koşuyor! Tadını sevmeseniz de faydaları için zeytin, peynir gibi sofranızdan eksik etmeyeceksiniz. Sevmeyene sevdiren Prof. Dr. Sönmez faydalarını tek tek anlattı. İşte biberin faydaları...

Prof. Dr. Güner Sönmez biberin faydalarından bahsetti. Özellikle bu biberin faydaları saymakla bitmiyor. Biberi sevmeyene bile yedirecek olan faydaları sayesinde tüketiciler soluğu markette, manavda alıyor.

SEVMEYENLERE BİLE AVUÇ AVUÇ YEDİRECEK

Acı ve kırmızı biberin faydalarından bahseden Prof. Dr. Güner Sönmez, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Yemeklere tat vermesi ve faydalarıyla dikkat çeken kırmızı acı biber, sevmeyenlere bile faydalarıyla kendisini sevdirecek. Kış mevsiminde kesinlikle tüketilmesi gereken ürünler arasına kırmızı acı biber yazıldı.

ykv2021haziranweb36.webp

KIRMIZI ACI BİBERİN FAYDALARI

Yemeklere verdiği lezzet bir yana faydalarıyla konuşulan kırmızı acı biberin bu faydalarını gören manava koşuyor. Kırmızı acı biberde bulunan kapsaisin sayesinde birçok alanda etkilidir. İşte kırmızı acı biberin faydaları;

  • Acı sayesinde metabolizmayı hızlandırır ve kilo kaybını kolaylaştırır.
  • Hızlı bir şekilde kalori yakımı sağlar.
  • Kan dolaşımını hızlandırır ve temiz kan damarlarının kaslarını gevşetir.
  • Vücutta oluşan ağrıları azaltır.
  • Kan basıncını düzenler ve düşürür.
  • İnflamasyonu engeller.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN