Bir bardak suya bunu kat mucizevi etkisine anında tanık ol! İbn-i Sina'dan günümüze gelen müthiş sır

Bir bardak suya bunu kat mucizevi etkisine anında tanık ol! İbn-i Sina'dan günümüze gelen müthiş sır

Havaların soğumasıyla birlikte grip, nezle ve soğuk algınlığı gibi salgın hastalıklar hızla arttı. Bu hastalıklardan hem kendinizi hem de çocuğunuzu korumak istiyorsanız mutlaka bu tarifi tüketin. İbn-i Sina tarafından önerilen ve hastalık iksiri olarak anılan bu tarif ile vücudunuz baştan aşağı yenilenecek. Boğazınızda ağrı, burun akıntısı, halsizlik varsa hemen bir bardak için. Bir bardak suya bunu katın ve etkisini anında görün. İşte hastalık iksirinin tarifi...

Kış aylarında sıklıkla görülen grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklardan korunmanın yollarını arıyorsanız doğru yerdesiniz. Son zamanlarda etkisini iyice gösteren grip salgını hızla yayılmakta. Bu gripten korunmanın yollarınızı arıyorsanız mutlaka bu karışımı tüketmelisiniz. İbn-i Sina tarafından hazırlanan ve günümüze kadar gelen bu mucizevi tarif ile vücudunuz baştan aşağı yenilenecek. Bir yudumla anında etki. Hazırsanız herkesin merak ettiği tarifi veriyoruz...

İBN-İ SİNA YILLAR ÖNCE TARİFİNİ VERDİ! ŞİFA DOLU KARIŞIM

İbn-i Sina'nın yıllar önce Küçük Tıp Kanunu kitabında hastalıklar için verdiği özel tarifler günümüze ışık tutmaya devam ediyor. İslam'ın Altın Çağı'nın en önemli doktorlarından olan İbn-i Sina'nın birçok hastalık için çözüm önerileri bulunuyor. Bu önerilerden biri de hastalık iksiri. Grip, soğuk algınlığı ve halsizlik gibi durumlarda bu karışımı için ve mucizevi etkisini anında görün. Tam bir haftada etkisini anında gösteriyor.

HASTALIK İKSİRİ TARİFİ NASIL HAZIRLANIR?

Merak edilen tarifi açıklıyoruz. Hayat iksiri tarifi için ilk olarak bir bardak su, bal ve limon suyunu hazırlayın. Ardından bir bardak suyu güzelce kaynatın. Suyun kaynamasının ardından içine bir kaşık bal ve bir kaşık limon suyu ekleyin. Karışım kıvam alana kadar bekleyin. Kıvamı aldıktan sonra afiyetle için.

fgbgfbf-5.jpg

ÖKSÜRÜĞÜ BIÇAK GİBİ KESEN DOĞAL KÜRLER

Öte yandan kuru öksürük ve hırıltı için bu tarifleri de uygulayabilirsiniz. Bir miktar kavrulmuş keten tohumunu bal ile karıştırın. Sabah uyandığınızda ve yatmadan önce birer tatlı kaşığı tüketebilirsiniz. Keten tohumu ve bal karışımı, bronşlarınızı açabilir, balın antibakteriyel etkisi sayesinde temizlenmeyi sağlayabilir. Bu nedenle düzenli tüketimde öksürüğü kesebilir.

gfgfgf-61.jpg

KAYNATILMIŞ ÜZÜM SUYU

Soyulmuş salatalık tohumu, soyulmuş badem, hatmi tohumu, ede gümeci tohumu, zamk, kitre zamkı, soyulmuş ayva çekirdeği, meyan kökü, ökse otu, kuru üzüm ve nişastayı bir arada pişirin. Ardından üzerine kaynatılmış üzüm suyu ilave edin ve karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı sabah uyandığınızda ve akşam yatmadan önce birer fincan içebilirsiniz. Tüm bu karışımları denemeden önce mutlaka uzmanından tavsiye almanız gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN