Bu karışım kıl dönmelerini anında bitiriyor! Sadece 5 dakika haşlamanız yeterli... Resmen bıçak gibi kesiyor

Bu karışım kıl dönmelerini anında bitiriyor! Sadece 5 dakika haşlamanız yeterli... Resmen bıçak gibi kesiyor

Ciddi bir rahatsızlık olan kıl dönmesi, kişilerin günlük hayatını etkileyecek derecelere gelebiliyor. Bu kapsamda kıl dönmesi için çare arayan kişilere bu karışım çok iyi gelecek. Sadece 5 dakika haşlamanız yeterli olacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

HABER: ZEYNEP ORHAN

Vücutta sırt, ense, saç derisi gibi bölgelerden dökülen tüy ve kılların gözenek ya da boşluklardan derinin içine gömülmesi ve burada birikerek kistik bir yapı oluşturması sonucu oluşan kıl dönmesi bazı durumlarda şiddetli ağrılar yapabiliyor. Dolayısıyla günlük hayatı sekteye uğratabiliyor. Bu kapsamda kıl dönmesine çare arayan kişilere tavsiye Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan geldi.

yeni-proje-002.jpg

5 DAKİKA KAYNATARAK HAZIRLAYIN

Sağlık konusunda verdiği tavsiyelerle sık sık gündeme gelen Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, doğal kürleri ile de birçok kişi tarafından takip ediliyor. Saraçoğlu’nun kıl dönmesi için verdiği tavsiye ise yine doğal yollarla hazırlanan bir karışım.

yeni-proje-1-004.jpg

Kıl dönmesi şikayeti olanlara tavsiye veren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kuru ısırgan otunu az bir suyun içinde 5 dakika haşlayarak lapa haline getirin, soğutarak kuyruk sokumu çevresine sabitleyip 10 ila 15 dakika kadar bekletin açıklamasında bulundu. Bu yöntem sayesinde kıl dönmeleriniz bitecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN