Bu yaprakla bir haftada tam 10 kilo verin! Bir yudumuyla dal gibi olacaksınız: İşte o mucizevi yaprak

Bu yaprakla bir haftada tam 10 kilo verin! Bir yudumuyla dal gibi olacaksınız: İşte o mucizevi yaprak

Hazır besinler ve tatlı tüketiminin artmasıyla birlikte obezite dünya genelinde hızlı bir artışa geçti. Sizde fazla kilolarınızdan rahatsızsanız bu süreçte size en iyi yardımcı olacak besini sizin için derledik. Kilo vermenin sırrı ne tükettiğimizi bilmemiz lazım. Bu bitki çayı ile birlikte dal gibi olacaksınız. Bu yaprak vücudunuzdaki yağları söküp atacak. İşte yağlarınızı eriten zayıflamaya yarayan yaprağın inanılmaz faydaları...

Çoğu kişi zayıflamak ister ancak bir türlü istediği kiloya ulaşamaz. Bunun en büyük nedeni ne tüketeceğimizi bilmemizdendir. Uzmanlar tarafından önerilen bu yaprak vücudunuzdaki tüm yağları söküp atacak. Faydalarını duyunca inanamayacaksınız. Her yudumu yağ yakıyor. İşte dal gibi zayıflatan o yaprak...

VEREMEDİĞİNİZ KİLOLARI ANINDA VERİN

Diyet yaparak ya da spor yaparak bir türlü istediği kiloya ulaşamayan kişiler dikkat. Bu yaprak sizin hayalinizi kolayca gerçekleştirecek. Vücuttaki tüm yağları sökü atıyor. Yağ birikimlerini önlüyor ve düzenli olarak zayıflatıyor. Etkisini kısa sürede gösteren bu yaprağın faydalarını görünce bir daha bırakamayacaksınız.

kmfdfd-48.jpg

DİYETİSYENLERİN EN BÜYÜK SİLAHI

Zeytinin faydasını herkes bilir. Peki zeytin dalının faydalarını biliyor musunuz? Zeytin yaprağı yağları söküp atıyor. Uzmanlar tarafından önerilen bu mucizevi yaprak kilo vermek isteyenlerin en büyük silahı. Kurutularak tüketilen zeytin yaprakları sadece vücuttaki yağı atmaz aynı zamanda birçok faydası da vardır. İçeriğinde yüksek oranda A ve E vitamini var. Bu da hücrelerin hızla iyileşme ve yenilenmesini sağlar.

ZEYTİN YAPRAĞININ FAYDALARI NELERDİR?

  • Zeytin yaprağının düzenli tüketilmesi zihne işlevsellik kazandırır.
  • Yüksek tansiyona da iyi gelen zeytin yaprağı kan basıncının düşürülmesine yardımcı olur.
  • Antibakteriyel olan zeytin yaprağıyla bakteri ve mantarlardan kurtulabilirsiniz.
  • Anne karnına oluşabilen genetik ve zihinsel sorunların önüne geçer.
  • Kemiklerde oluşabilecek iltihaplanmaları engeller.
  • Dişi ağrıyanlar için zeytin yaprağı kurtarıcıdır.
  • Yaraların hızlıca iyileşmesini sağlar.
  • Zayıflamak isteyenlerin yardımcısıdır. Açlık hissini bastırır ve tok hissettirir.

kmfddf-13.jpg

ZEYTİN YAPRAĞI ÇAYI NASIL YAPILIR?

Zeytin yaprağı çayını kolaylıkla yapabilirsiniz. Öncelikle çay için yaprakları temin etmeniz gerekiyor. Kendiniz bu yaprakları evde kurutabileceğiniz gibi aktardan da satın alabilirsiniz. Kurutulmuş olan yapraklardan 1 yemek kaşığı kadar alın. Bunu 1 su bardağı kaynamış suyun içerisine ekleyin. 10 dakika kadar demlenmesini bekleyin. Daha sonra süzerek tüketebilirsiniz. Gün içerisinde 3 bardaktan fazla tüketmemek önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN