Bu yöntemle sararmış klozetleri kar beyazına çevirin! İki ürünle anında ferahlık: Sağlığınızdan olmadan bunları deneyin

Bu yöntemle sararmış klozetleri kar beyazına çevirin! İki ürünle anında ferahlık: Sağlığınızdan olmadan bunları deneyin

Sararmış ve kötü koku yayan klozetler ev hanımlarının en büyük sorunlarından biri. Ne kadar temizleseniz de o koku ve sararmış görüntü bir türlü çıkmaz. Çıksa bile bir zaman sonra eski haline geri döner. Eğer sizde bu kötü görüntüden kurtulmak istiyorsanız çözümü çok basit. Bu yöntemler hiçbir kimyasal kullanmadan klozetlerinizi kar beyazı yapın. İşte sararmış ve kötü kokan klozetleri kar beyazına çeviren o mükemmel yöntem...

En çok bakterilerin oluştuğu alan klozetlerdir. Zamanla bu bakteriler klozetlerde sararmaya ve kötü kokmasına neden olur. Sizin de klozetiniz sararmış ve kötü kokuyorsa bu yöntemi hemen deneyin. Anında kar beyazına çeviren mükemmel yöntem. Kimyasal kullanmadan tertemiz yapın. Deneyen ev hanımlarının hepsi etkisini görünce şok oluyor. İşte sizin için derlediğimiz o yöntemler...

SARARMIŞ KLOZETLERDEN KURTULUN

Bakterilerin en çok biriktiği alanlardan biri olan tuvalet temizliği sağlık açısında çok önemlidir. Eğer klozetleri iyi temizlemezseniz sararma ve kötü kokuya neden olur. Ev hanımları sararan klozetler için genellikle kimyasallar kullanır ancak bu sağlık açısından çok tehlikelidir. Bizde sizler için klozetleri anında kar beyazına dönüştüren hijyenik yöntemleri araştırdık. Bu işlemle tuvaletleriniz mis gibi kokacak.

kmfdfdfd-34.jpg

KLOZETLERİ KAR BEYAZINA ÇEVİREN O MUHTEŞEM YÖNTEM

Peki klozetleri kar beyazına çeviren yöntemler nelerdir? En etkili yöntemlerin başında beyaz sirke ve soda tozu gelmekte. Soda tozunu klozete dökün ve ardından bir kovaya beyaz sirke doldurup süngerli bir bezle silin. 15 dakika boyunca bekleyin ardından suyla iyice yıkayın.

kmfdfdfd-35.jpg

Bir diğer yöntem ise oje suyudur. Bu yöntemde bir kabın içine oje açıcı sudan bir bardak alın ve sararmış klozetin her yerine dökün. Yine 15 dakika bekleyin ve ardından karbonatla iyice ovalayın. Bu sefer üzerine kaynamış su dökün.

kmfdfddf-32.jpg

Bir kabın içine bir çay bardağı tiner, bir çay bardağı karbonat ve sirke koyun. İyice karıştırıp klozetin her yerine dökün. Akabinde fırça yardımıyla iyice ovalayın.

Kaya tuzu, beyaz sabun, beyaz sirke tam bir doğal kimyasaldır. Hem sararmayı hem de kokuyu tamamen ortadan kaldırır. Bir kapta bu üçünü karıştırıp klozete dökün ve ovalayın.

KLOZETLER NEDEN SARARIR?

Lavabo ve klozetteki sarı lekelerin genellikle iki sebebi vardır: sert su ve yağlar. Lavabo ve klozetteki sarı lekelerin başlıca nedeni sert sudur. Peki, sert su nedir? Sert su; yüksek oranda kalsiyum ve magnezyum mineralleri içeren sudur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN