Canan Karatay herkesten sakladığı o sırrını açıkladı! Vücudu fişek gibi yapıyor… Asla yorulduğunuzu hissetmeyeceksiniz

Canan Karatay herkesten sakladığı o sırrını açıkladı! Vücudu fişek gibi yapıyor… Asla yorulduğunuzu hissetmeyeceksiniz

Sağlıklı beslenme konuları ile sık sık gündeme gelen Canan Karatay, bu kez her sabah yaptığı bir şeyi açıkladı. Meğer her sabah kahvaltıda bunu yiyormuş! Düzenli tüketimde resmen vücudu fişek gibi yapıyor… Asla yorulduğunuzu hissetmeyeceksiniz.

Her açıklaması ile tartışma konusu olan Canan Karatay, bu kez de her sabah kahvaltıda tükettiği bir besinden ve faydalarından söz etti. Üstelik vücudunuzun fişek gibi olacağını bile söyledi. Bunu denemeyen bin pişman. Vitamin ilaçlarına ihtiyacını kalmayacak. Tek bir besin enerji deponuz olacak.

CANAN KARATAY’IN MEŞHUR KAHVALTI LİSTESİ

Her öğünde sağlıklı beslenmeye özen gösteren Prof. Dr. Canan Karatay, kendine özel yaptığı diyet listesini paylaştı. Karatay’ın menüsünde şunlar yer alıyor:

1 adet haşlanmış yumurta veya menemen veya 2 yumurtalı omlet

1-2 dilim beyaz peynir,

8-10 adet zeytin (üzerine zeytinyağı ve kekik)

1 fincan ceviz içi veya fındık

canan.jpg

KARATAY DİYETİNİN YARARLARI

Öncelikle yumurtanın insan vücuduna faydalarını biliyoruz. Protein bakımından oldukça zengin olan yumurta her gün bir tane tüketilmesi gereken yiyecekler arasında yer alıyor. Yumurta, kas ve beyin gelişimini sağlıyor. Bir diğer yiyecek olan zeytin ise sindirim sistemini düzene sokuyor. Ceviz vücuda enerji veriyor. Ayrıca beyin hücrelerinin yenilenmesine yardımcı oluyor.

canan2.jpg

HER SABAH SAĞLIKLI BİR KAHVALTI

Kahvaltı, günün en önemli öğünüdür. Bu öğünde sağlıklı ve iyi beslenmek gün içindeki enerjinize oldukça etki eder. Özellikle de protein ve enerji veren besinler tüketmek gün boyu zinde kalmanızı sağlar. Hatta sağlam bir kahvaltı ve doğru besinler sayesinde gün içinde yorulduğunuzu bile hissetmeyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN