Canan Karatay, sırrı açıkladı! Bu yöntemle göbek yağından eser kalmayacak!

Canan Karatay, sırrı açıkladı! Bu yöntemle göbek yağından eser kalmayacak!

Sık sık yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Doktor Canan Karatay, göbek eriten yöntemi açıkladı. Canan Karatay'ın formülüne uyanlar göbek bölgesindeki fazlalıklarından hemen kurtuluyor. İşte detaylar...

Sıra dışı sağlıklı beslenme tavsiyeleriyle gündeme gelen Doktor Canan Karatay göbek yağlarından kurtulmanın formülünü paylaştı.

Canan Karatay'ın, göbek eriten diyet listesiyle verdiğiniz kiloları geri almayıp kendinize sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturabilirsiniz. İşte göbek eriten Karatay diyetinin tüm detayları...

karty.jpg

Prof. Canan Karatay ise kahvaltıda kilo almamak için tüketilebilecek az kalorili tok tutan besinleri şu şekilde sıralıyor:

1. Maydanoz, dereotu, havuç, pembe turp, zeytin, peynir, kırmızı biber, haşlanmış yumurta, yaban mersini, badem ve siyah üzüm.

2. Mantarlı ve peynirli omlet, yeşil biber, havuç, salatalık domates, yoğurtlu biberli kabak sote, peynir, badem, taze ve kuru üzüm, baharatlı zeytinyağı

rgui.jpg

3. Haşlanmış yumurta, domates, salatalık, dereotu, biber, zeytin, çeçil peyniri, badem ve fındık

4. Omlet, peynir, zeytin, badem, kuru üzüm, turp, havuç ve taze yeşillik

5. Haşlanmış yumurta, yeşil soğan, dereotu, maydanoz, marul, salatalık, peynir, avokado, zeytin, badem ve ceviz.

6. Peynir, zeytin, yumurta, yeşillik, havuç, soğuk köfte, badem, havuç ve fıstık. Dilerseniz kaymağa sürülmüş kuru kayısı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN