Canan Karatay’dan ezber bozan açıklama! Duyduklarınıza inanamayacaksınız: Sağlığa faydalı cebe zarar o yiyecek…

Canan Karatay’dan ezber bozan açıklama! Duyduklarınıza inanamayacaksınız: Sağlığa faydalı cebe zarar o yiyecek…

Yaptığı açıklamalarla gündemi sallamaya devam eden Canan Karatay, yeni bir açıklama ile yine ezberleri bozdu. Şimdiye kadar tüketmediğinize pişman olurken duyduklarınıza inanamayacaksınız. İşte konuya ilişkin detaylar…

Prof. Dr. Canan Karatay, yaptığı açıklamalarla gündemde yer almaya devam ediyor. Sağlıklı beslenmeyle alakalı verdiği tavsiyelerle bir kesim tarafından eleştirilen uzman isim bir kesim tarafından ise merakla takip ediliyor. Gerçek Gündem’de yer alan habere göre, şimdilerde ise et tüketimi ile alakalı söyledikleri duyanları şaşırttı. Özellikle de et fiyatlarından dolayı söyledikleri tartışmalara konu oldu.

yeni-proje-12-001.jpg

EN SAĞLIKLI ETİ AÇIKLADI

Çoğu kişinin bildiği üzere et tüketimi insan sağlığının önemli ihtiyaçlarından biridir. Lakin et fiyatlarındaki yüksek fiyatlar birçok kişinin cebini zorlarken birçok kişinin ise yemesinin önünde engel teşkil ediyor. Prof. Dr. Canan Karatay ise et tüketiminin çok önemli olduğuna değinirken özellikle de pastırmanın pişmemiş et olmasından dolayı daha da sağlıklı olduğunu söyledi.

yeni-proje-13.jpg

Daha önceden de benzer açıklamalarda bulunan Karatay’ın bu söylemleri et fiyatlarından dolayı tartışmalara konu oldu. Öyle ki pastırma fiyatları da et fiyatıyla yarışırken neredeyse her bölgede bulunan oldukça ünlü bir markette pastırmanın kilosu indirimli olmasına rağmen 850 lira olarak reyonlardaki yerini alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN